Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 201610 χρόνια comment_44090 Πουλάω τα παρακάτω Δυο φτερά (εμπρός-πίσω) σέλα πλαϊνά λάστιχα για το τεπόζιτο για Royal Enfield Electra Τιμή : Κάνε μια καλη προσφορά και παρτα. Μιζα για Royal Enfield Τιμή : 20 ευρώ Καρμπυρατέρ για Royal Enfield Τιμή : 25 ευρώ Εξατμιση για Royal Enfield μπαίνει ψηλά Ολα μαζί τα παραπάνω τιμή : 45 ευρώ Τιμόνι cafe racer Τιμή : 15 ευρώ Φτερό πίσω πλαστικό Τιμή : 25 ευρώ Καπελάκι για μπροστινό φανάρι καινούργιο Τιμη : 5 ευρώ Φανάρι stop Τιμη : 15 ευρώ Yoke για Royal Enfield Τιμη: 35 ευρώ Yoke cafe racer για Royal Enfield με βάσεις για φως Τιμη: 45 ευρώ (και δώρο το κοντέρ) Κοντέρ smith λευκό μαζί με αμπερομετρο λευκό Τιμη: 20 ευρώ Σελα 2πλη με βάση (βγάζεις το πίσω υποπλαίσιο για να μπει) Τιμη: 60 ευρώ Σελα μόνη το σχέδιο παραγγελία σκαλιστό Τιμη: 95 ευρώ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 201610 χρόνια Συγγραφέας comment_44206 On 4 July 2016 at 10:26 PM, Nikoss Rocket είπε: Πουλάω τα παρακάτω Δυο φτερά (εμπρός-πίσω) σέλα πλαϊνά λάστιχα για το τεπόζιτο για Royal Enfield Electra Τιμή : Κάνε μια καλη προσφορά και παρτα. Μιζα για Royal Enfield Τιμή : 20 ευρώ Καρμπυρατέρ για Royal Enfield Τιμή : Πουλήθηκε; Εξατμιση για Royal Enfield μπαίνει ψηλά Τιμή : Πουλήθηκε Τιμόνι cafe racer Τιμή : Πουλήθηκε Φτερό πίσω πλαστικό Τιμή : 25 ευρώ Καπελάκι για μπροστινό φανάρι καινούργιο Τιμη : Πουλήθηκε Φανάρι stop Τιμη : Πουλήθηκε Yoke για Royal Enfield Τιμη: Πουλήθηκε Yoke cafe racer για Royal Enfield με βάσεις για φως Τιμη: Πουλήθηκε Κοντέρ smith λευκό μαζί με αμπερομετρο λευκό Τιμη: Πουλήθηκε Σελα 2πλη με βάση (βγάζεις το πίσω υποπλαίσιο για να μπει) Τιμη: 60 ευρώ Σελα μόνη το σχέδιο παραγγελία σκαλιστό Τιμη: 95 ευρώ Μια ανανέωση με τα πράγματα που έμειναν Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 20178 χρόνια comment_52661 Καλημερα!να ρωτησω.εχεις τα πλαινα λαστιχα για το τεποζιτο?κ σε μια φωτο που χεις κατι φτερα.το μαυρο?αν ναι πες μου τιμη.ευχατιστω! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 20178 χρόνια comment_52663 Εεε πλακα πλακα κι εγω θελω το καρμπυρατερ.Αν το εχεις ακομα...θελω να το δοκιμασω στο bullet γιατι εχω στο μυαλο μου πως δουλευοντας υπο πιεση η βενζινα δεν θα ζοριζει το κομβιο στον στροφαλο λογο αναρροφησης..!(Λεω εγω τωρα..) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_52664 On 8/26/2017 at 1:17 PM, Γιαννης είπε: Καλημερα!να ρωτησω.εχεις τα πλαινα λαστιχα για το τεποζιτο?κ σε μια φωτο που χεις κατι φτερα.το μαυρο?αν ναι πες μου τιμη.ευχατιστω! Όχι δεν υπάρχουν τα έχω δώσει On 8/26/2017 at 1:38 PM, Αντωνης Σταθακης είπε: Εεε πλακα πλακα κι εγω θελω το καρμπυρατερ.Αν το εχεις ακομα...θελω να το δοκιμασω στο bullet γιατι εχω στο μυαλο μου πως δουλευοντας υπο πιεση η βενζινα δεν θα ζοριζει το κομβιο στον στροφαλο λογο αναρροφησης..!(Λεω εγω τωρα..) Το έχω δώσει βRE Αντώνη η αγγελία κλειδώνει Αναφορά
Πουλάω τα παρακάτω
Δυο φτερά (εμπρός-πίσω) σέλα πλαϊνά λάστιχα για το τεπόζιτο για Royal Enfield Electra
Τιμή : Κάνε μια καλη προσφορά και παρτα.
Μιζα για Royal Enfield
Τιμή : 20 ευρώ
Καρμπυρατέρ για Royal Enfield
Τιμή : 25 ευρώ
Εξατμιση για Royal Enfield μπαίνει ψηλά
Ολα μαζί τα παραπάνω τιμή : 45 ευρώ
Τιμόνι cafe racer
Τιμή : 15 ευρώ
Φτερό πίσω πλαστικό
Τιμή : 25 ευρώ
Καπελάκι για μπροστινό φανάρι καινούργιο
Τιμη : 5 ευρώ
Φανάρι stop
Τιμη : 15 ευρώ
Yoke για Royal Enfield
Τιμη: 35 ευρώ
Yoke cafe racer για Royal Enfield με βάσεις για φως
Τιμη: 45 ευρώ (και δώρο το κοντέρ)
Κοντέρ smith λευκό μαζί με αμπερομετρο λευκό
Τιμη: 20 ευρώ
Σελα 2πλη με βάση (βγάζεις το πίσω υποπλαίσιο για να μπει)
Τιμη: 60 ευρώ
Σελα μόνη το σχέδιο παραγγελία σκαλιστό
Τιμη: 95 ευρώ