Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αγορά Royal Enfield Continental GT 650

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι νέος οδηγός μηχανής (αν και βαδίζω στα 45 σε λίγο καιρό) και έχω ερωτευτεί μια Continental! 

Με ενδιαφέρει η αγορά του μοντέλου Mr Clean και κατόπιν επικοινωνίας με δύο καταστήματα μέχρι στιγμής με ενημέρωσαν ότι το εν λόγω μοντέλο δεν υπάρχει διαθέσιμο και μάλιστα δεν υπάρχει ούτε πρόβλεψη για παραγγελία από την πλευρά της αντιπροσωπείας. Τί προτείνετε να κάνω; Δεν θέλω κάποια άλλη μηχανή, ούτε πιστεύω ότι έχει νόημα να "συμβιβαστώ" με κάποια άλλη χρωματική επιλογή.

Κώστας

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Καταρχήν πιστεύω ότι μιλάς για αυτήν.

Μίλα με την αντιπροσωπεία εάν είναι διατεθειμένη με μια προκαταβολή να στην φέρουν . 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλησπέρα σας,

μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν τσουλάει πολύ αυτό το μοντέλο και δε το φέρνουν. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θα πάω στην Slipstream Blue που υπάρχει διαθέσιμη - δε θα θελα να περιμένω τόσο πολύ!

• 4 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά Κώστα, και καλές διαδρομές!

Απόλυτα σωστά εστίασες στην GT650, είναι πολύ καλή μηχανή -- και κυρίως ιδανική πλατφόρμα για μετατροπές, βελτιώσεις, customisation, που θα την κάνουν πραγματικά δική σου. Η εμπειρία μου είναι ότι τα χρώμια κλπ. με τον καιρό θαμπώνουν και μαζεύουν γρατζουνιές, οπότε κάτι πιο ανθεκτικό είναι καλύτερο. Βέβαια ο καιρός στην Αγγλία είναι πιο υγρός, αλλά ειδικά τα πλαϊνά της μηχανής κλπ δεν καθαρίζοντια τόσο εύκολα. Επίσης σε «απλά» φινιρίσματα μπαίνει και προστατευτικό σπρέι, ενώ το χρώμιο μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο.

Σε κάθε περίπτωση, καλές βόλτες!

Γεράσιμος

υ.γ. Προ δυο εβδομάδων, στη μέση της Δανίας: 

image.jpeg.4f624db0aaeb1599f5ed430735e2ab43.jpeg

Δημοσιεύτηκε

Πρώτα από όλα καλωσήρθες!

Τελικά τι έκανες; Πείρες το slipstream blue;

Φαντάζομαι είναι αργά για αυτην την απάντηση, αλλά γνώμη μου είναι πως το χρώμα τελικά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Σαφώς πρέπει να πάρεις κάτι που σου αρέσει και στο μάτι, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πως νιώθεις πάνω στο μηχανάκι, οδιγική εμπειρία, αίσθηση, άνεση κλπ. 
Το χρώμα, όποιο και αν επιλέξεις, μαθενεις απλά να ζεις μαζί του. Πέρασαν από τα χέρια μου μηχανάκια που πείρα απλά ότι ηταν διαθέσιμο, που είτε δεν μου άρεσαν καν σαν καλούπι, είτε μόνο το χρώμα είτε και τα δύο. Σιγά-σιγά αρχισα να ανακαλύπτω την σιλουέτα τους κλπ και να μου αρέσουν, και μετά από αυτό ήρθε η κούραση, η βαρεμάρα, και ήθελα μια αλλαγή για να μου ξαναρέσει το μηχάνακι. Από την άλλη, με άλλα μηχανάκια πείρα εξ αρχης αυτό που ήθελα, στην πορεία όμως βλέπω άλλους χρωματισμούς και ζηλεύω. Με λίγα λόγια, πάντα αναζητούμε μια ανανέωση, οπότε μπορείς αργότερα να αλλάξεις ένα τεπόζιτο, ή να το βάψεις κλπ και να νιώθεις πάντα καλά για αυτό που έχεις, αρκεί να το χαίρεσε στην βόλτα πρώτα από όλα. 
Αν πάλι σου έχει καρφωθεί τόσο πολύ το συγκεκριμένο, επέμεινε στην αντιπροσωπεία να το φέρουν για σένα, αλλά προετοιμάσου για μεγάλη αναμονή, ή περίμενε να εμφανιστεί κάποιο μεταχειρισμενό, η πάρε ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και στείλε το τεπόζιτο για βούτα σε νικελ. Κοστοβόρο, αλλά καμια φορά η καψούρα χρήμα δεν κοιτά...

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλημερα σας! Είμαι κάτοχος από μέσα Μαϊόυ της Slipstream Blue. Ήθελα πολύ το μοντέλο αυτό, τόσο που αναρωτιέμαι τί βλέπω εγώ που δε βλέπουν οι άλλοι! ::):

Πρώτη μηχανή - αν και λίγο βαρύ - είναι πάρα πολύ ευκολοδήγητο!

2d9c1176-a595-4bc0-9418-c0e1b787c1f2.jpg