noe Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2016 Το διάβασα τυχαία σήμερα σε αυτή τη σελίδα. Μία διαφορετική σκοπιά των απωλειών μας ένεκα πιθανού ατυχήματός μας που απευχόμαστε να μας συμβεί και δεν τις έχουμε σκεφτεί ποτέ μας έτσι: "Πριν από ένα μήνα, ένα ατύχημα που προκάλεσε ένα ζώο στο δρόμο, σου φάνηκε να είναι ελαφρύ και βγήκες ασφαλής και πέρασε ανώδυνα, μέχρι να σου πει η μητέρα σου ότι είσαι τετραπληγικός. Ο πατέρας σου τρέμει κάθε φορά που κτυπάει το τηλέφωνο. Η σύζυγος σου πρέπει να μάθει να διαβάζει τα μάτια σου για να επικοινωνεί μαζί σου. Πρέπει να δεχτείς ότι τίποτα δεν είναι ίδιο όπως πριν. Στην μοτοσυκλέτα ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να πιστεύεις ότι σε ένα ατύχημα είσαι μόνος σου και δεν επηρεάζονται άλλοι, εκτός από τους άμεσα εμπλεκόμενους." 6 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
toliskal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2016 φοβερο βιντεο Νικο............εγω θα επαναλαβω την ''προσευχη'' που κανω πριν ξεκινησω καθε φορα με την μηχανη ειτε να παω στη δουλεια μου 700 μετρα αποσταση ειτε ταξιδι : ''καλυτερα να χασεις ενα δευτερολεπτο απο την ζωη σου παρα την ζωη σου σε ενα δευτερολεπτο''. οπως επισης και λογια που μου ειπαν ανθρωποι με μεγαλυτερη πειρα απο εμενα- Θαναση σε ευχαριστω - και προσπαθω να τα θυμαμαι πριν καθε καγκουρια που μου βγαινει να κανω........... 4 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts