Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν1 ώρα comment_89612 Καλησπέρα! Ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο Royal Enfield Interceptor 650 στην Ελλάδα.Με ενδιαφέρουν κυρίως μοντέλα 2019–2022, με budget περίπου €4.000–4.500, ανάλογα με την κατάσταση και τα χιλιόμετρα.Δεν με πειράζουν αρκετά χιλιόμετρα ή μικρές αισθητικές φθορές, αρκεί η μοτοσυκλέτα να είναι μηχανικά σε καλή κατάσταση.Είμαι έτοιμος για άμεση αγορά και μπορώ να πληρώσω μετρητοίς. Επίσης, θα μπορούσα να εξετάσω και ένα Continental GT 650 σε παρόμοια τιμή.Αν κάποιος σκέφτεται να πουλήσει το Interceptor ή το Continental GT του, ή γνωρίζει κάποιον που ενδιαφέρεται, παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.Ευχαριστώ! Επεξεργάσθηκε 1 ώρα πριν1 ώρα από το μέλος NiceIceEyes Αναφορά
Καλησπέρα! Ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο Royal Enfield Interceptor 650 στην Ελλάδα.
Με ενδιαφέρουν κυρίως μοντέλα 2019–2022, με budget περίπου €4.000–4.500, ανάλογα με την κατάσταση και τα χιλιόμετρα.
Δεν με πειράζουν αρκετά χιλιόμετρα ή μικρές αισθητικές φθορές, αρκεί η μοτοσυκλέτα να είναι μηχανικά σε καλή κατάσταση.
Είμαι έτοιμος για άμεση αγορά και μπορώ να πληρώσω μετρητοίς. Επίσης, θα μπορούσα να εξετάσω και ένα Continental GT 650 σε παρόμοια τιμή.
Αν κάποιος σκέφτεται να πουλήσει το Interceptor ή το Continental GT του, ή γνωρίζει κάποιον που ενδιαφέρεται, παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ!
Επεξεργάσθηκε από το μέλος NiceIceEyes