andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2024 Καλώς ήρθες Ilias στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2024 Καλημέρα σας, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Ηλίας Ονουφριάδης το όνομα μου, από Θεσσαλονίκη, γεννημένος το 1985. Ενόψει αγοράς ενός SuperMeteor 650 (πιθανότατα χρώματος interstellar Green) την ερχόμενη εβδομάδα, θεώρησα καλό να ενταχθώ στην ομάδα σας και να τα λέμε από εδώ μέσα. Την επιλέγω λόγω ύψους (είμαι 1.90) έναντι του shotgun650 που έρχεται σε λίγες ημέρες και έχει κοντύτερο μεταξόνιο. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους. Καλό τριήμερο! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2024 Με το καλό καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο. Εάν μπορέσεις έλα και στην πανελλήνια εκδρομή στο Πήλιο τέλος Μαΐου να γνωριστούμε Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2024 Καλημέρα σας, θα προσπαθήσω να έρθω και στην Πανελλήνια, ευχαριστώ και πάλι! Ηλιας Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
RoadKing Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2024 Καλωσηρθες Ηλία! Με το καλό και το μηχανάκι! Λύσε μου όμως μια απορία, το ύψος σου με το μεταξόνιο γιατί θεωρείς πως παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2024 Ευχαριστώ πολύ Roadking! Στο shotgun τα πόδια είναι υπό γωνία ένα αντίθεση με το supermeteor όπου τα πόδια πατούν μπροστά προς τον τροχό. Αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει ο σχεδιασμός βασικά ο οποίος επηρεάζεται (και) απο το μεγαλύτερο μεταξόνιο. Την Τρίτη, που φτανει στη Θεσσαλονικη το shotgun, θα τα συγκρίνω επι τόπου για να δω τι γίνεται και ανάλογα θα γίνει και η παραγγελία. Μοναδικός ενδοιασμος η αρκετά σφιχτη πίσω ανάρτηση… Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
RoadKing Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2024 Η διαφορα αυτη δεν ειναι λόγο μεταξόνιου, αλλά λόγο της χρήσης για την οποία εχει σχεδιαστεί η κάθε μοτοσυκλέτα. Εν πάση περιπτώση, σημασία έχει να σε βολεύει και να σου αρέσει, οπότε δες και τις δύο και αποφασίζεις ότι πιστεύεις! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2024 (επεξεργάστηκε) Καλησπερα σε όλους, Τελικά χτες προχώρησα στη παραγγελία του super meteor 650, astral black! Είχε και το shotgun 650 αλλά τελικά μου ταίριαξε το super meteor. Τέλη Μαΐου παραλαμβάνουν, και μετά από λίγες ημέρες θα έρθει στα χέρια μου. Ανυπομονω! Δυστυχως δεν προλαβαίνω την συνάντηση στο Πήλιο… Επεξεργάσθηκε Απρίλιος 3, 2024 από το μέλος Ilias Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2024 14 ώρες πριν, Ο/Η Ilias έγραψε: Καλησπερα σε όλους, Τελικά χτες προχώρησα στη παραγγελία του super meteor 650, astral black! Είχε και το shotgun 650 αλλά τελικά μου ταίριαξε το super meteor. Τέλη Μαΐου παραλαμβάνουν, και μετά από λίγες ημέρες θα έρθει στα χέρια μου. Ανυπομονω! Δυστυχως δεν προλαβαίνω την συνάντηση στο Πήλιο… Δεν πειράζει (μπορεί και μα προλάβεις και να το στρώσεις στο πηλιο) , με το καλό να το παραλάβεις και καλά χιλιόμετρα να έχεις Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2024 Καλησπέρα σας, Ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε πότε θα έρθει... Ηλίας Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jolia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2024 Καλώς ήρθες στην ομάδα και καλοτάξιδος ο μετεωρίτης σου! Όντας κι εγώ στις ίδιες διαστάσεις με εσένα, μπορώ να πω πως θα βρεις την οδήγηση αρκετά άνετη! Πάντα χωρίς παρεξήγηση, δεν θα κρύψω μια μικρή απογοήτευση που δεν θα είναι Interstellar Green καθώς το αγαπάω σαν χρώμα Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2024 Καλησπέρα σας, Χτες τελικά παρέλαβα το Super Meteor 650! Ενθουσιασμένος και χαρούμενος! Όλα καλά! Λόγω του οτι δεν έχουμε στροφόμετρο, γνωρίζει κανείς πως κινούμαστε ανάλογα και τη σχέση στο κιβώτιο για να ειμαστε κοντά στις 4000 rpms που αναφέρει στο manual για το ρονταρισμα ? σας ευχαριστώ, Καλό Σαββατοκύριακο Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2024 6 ώρες πριν, Ο/Η Ilias έγραψε: Καλησπέρα σας, Χτες τελικά παρέλαβα το Super Meteor 650! Ενθουσιασμένος και χαρούμενος! Όλα καλά! Λόγω του οτι δεν έχουμε στροφόμετρο, γνωρίζει κανείς πως κινούμαστε ανάλογα και τη σχέση στο κιβώτιο για να ειμαστε κοντά στις 4000 rpms που αναφέρει στο manual για το ρονταρισμα ? σας ευχαριστώ, Καλό Σαββατοκύριακο Το μανιουαλ δεν λεει με τι ταχύτητα να πηγαίνεις στην κάθε ταχύτητα μέχρι να στρωθεί στα 2000 χιλ? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2024 Καλησπέρα, Όχι δεν αναφέρει, παρά μόνο στη σελίδα 54 ότι από 0-500 χλμ έως 4000 στροφές και από 501-2000χλμ έως 6000 στροφές. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2024 Στα 350 εχει αυτες τις οδηγιες Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2024 Την 16/6/2024 at 8:34 ΜΜ, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Στα 350 εχει αυτες τις οδηγιες Καλημέρα σας, Ευχαριστώ πολύ, Στο Supermeteor δεν έχει κάτι αντίστοιχο. Λόγω 6ατάχυτου σασμάν αυτό που εφαρμόζω είναι μέγιστη ταχύτητα με 6η στα 80 χλμ και για λίγη ώρα. Κατά τα άλλα, το κυριότερο που με ανησυχούσε και ένιωσα ανακουφισμένος , είναι η πίσω ανάρτηση η οποία τελικά δεν είναι τόσο τραγικά σφιχτή ώστε να σε αποτρέπει από την αγορά της μηχανής ή να βολτάρεις σε μέρη με χαμηλότερης ποιότητας δρόμους. Έχω διανύσει τα πρώτα 400 χλμ και την ερχόμενη εβδομάδα, έχω κλείσει ραντεβού για το 1ο μικρό service. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, Ηλίας Ο. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts