Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Mike Montezuma καλώς ήρθες στο Φόρουμ Κατόχων Royal Enfield Ελλάδας

Recommended Posts

Καλώς ήρθες  Mike Montezuma στην Κοινότητα μας.

Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε.

Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας.

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!

345.jpg

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Καλώς σας βρήκα ομάδα. Αύριο έχω ραντεβού και είμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός Hunter 350 σε άσπρο χρώμα. Μεγάλη μου αγάπη τα γυμνά αποφάσισα να μην ενδωσω στις φωνές που έλεγαν για ον οφ μηχανή και να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή που θα την βλέπω και θα θέλω να ανέβω. Ζω στην Αθήνα και η κατανάλωση ήταν ένα ζήτημα για μένα καθώς κάνω απόσταση για την εργασία μου 25 + 25 χιλιόμετρα κάθε μέρα. Με προβλημάτιζει ο όγκος μου καθώς είμαι 1.81 στα 92 κιλά και αύριο αυτό είναι που θέλω να τσεκάρω. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Ευχαριστώ για την αποδοχή!

6 ώρες πριν, Ο/Η Mike Montezuma έγραψε:

Καλώς σας βρήκα ομάδα. Αύριο έχω ραντεβού και είμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός Hunter 350 σε άσπρο χρώμα. Μεγάλη μου αγάπη τα γυμνά αποφάσισα να μην ενδωσω στις φωνές που έλεγαν για ον οφ μηχανή και να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή που θα την βλέπω και θα θέλω να ανέβω. Ζω στην Αθήνα και η κατανάλωση ήταν ένα ζήτημα για μένα καθώς κάνω απόσταση για την εργασία μου 25 + 25 χιλιόμετρα κάθε μέρα. Με προβλημάτιζει ο όγκος μου καθώς είμαι 1.81 στα 92 κιλά και αύριο αυτό είναι που θέλω να τσεκάρω. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Ευχαριστώ για την αποδοχή!

Εγώ είμαι 1.80 και 110 κιλά και αισθάνομαι μια χαρά πάω στο hunter

:welcomeall:

Ευχαριστώ φίλε. Ήθελα να σε ρωτήσω που το πας για σέρβις. Σκέφτομαι σήμερα που θα το δω να προτείνω στον πωλητή αύριο να το πάμε να το δει και ένας μηχανικός. Αν και είναι με 2.000km απλά για να είμαι σίγουρος ότι έχει στρωθει καλά!

59 λεπτά πριν, Ο/Η Mike Montezuma έγραψε:

Ευχαριστώ φίλε. Ήθελα να σε ρωτήσω που το πας για σέρβις. Σκέφτομαι σήμερα που θα το δω να προτείνω στον πωλητή αύριο να το πάμε να το δει και ένας μηχανικός. Αν και είναι με 2.000km απλά για να είμαι σίγουρος ότι έχει στρωθει καλά!

Δεν νομίζω κανένας μηχανικός να μπορεί να σου πει αν έχει στρωθεί καλά μια μηχανή (άποψη μου) .

Μπορεί να σου πει αν ακούγεται καλά . Για το στρώσιμο είναι κάτι που θα δείξει το μέλλον πως έχει στρωθεί .

Αυτο που μπορείς να κάνει είναι να σου ανοίξει το φίλτρο λαδιού να δει εάν είναι καθαρό (χωρίς γρεζια) αν και έχει πολυ λίγα χιλιόμετρα.

Αν και δεν ζω Αθήνα , θα πρότεινα  στους Αγ. Αναργύρους τον Περικλή , είναι παλιός και καλός  μάστορας πάνω στα Royal Enfield και πολλά μέλη είναι ευχαριστημένα από την δουλειά του.

Μόλις ήρθα από το ραντεβού. Εντάξει έχω ενθουσιαστεί. Τρομερά εύκολη στην οδήγηση. Τόσο όσο Γκάζι για μένα που δεν είμαι και πολύ φαν του γκαζιου. Νομίζω ότι μπήκα στο κλαμπ!

4 ώρες πριν, Ο/Η Mike Montezuma έγραψε:

Μόλις ήρθα από το ραντεβού. Εντάξει έχω ενθουσιαστεί. Τρομερά εύκολη στην οδήγηση. Τόσο όσο Γκάζι για μένα που δεν είμαι και πολύ φαν του γκαζιου. Νομίζω ότι μπήκα στο κλαμπ!

Με το καλό και να μας ανεβάσεις και φωτογραφίες 

Καλώς ήρθες στο φόρουμ κατόχων Royal Enfield!

Καλοτάξιδη η μοτοσυκλέτα να πούμε?

Από συνεργεία οι περισσότεροι στην Αττική πάνε στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Royal Enfield-Classic Moto Restore στους Αγίους Αναργύρους.

Ο μάστορας λέγεται Περικλής Παπαμιχαήλ και θεωρείται εξαιρετικός μάστορας με πολύ λογικές τιμές.

Δες εδώ περισσότερα:

https://g.co/kgs/EwcF9r1