Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Καλώς ήρθες Μαρίνα Κωνσταντιίιδου στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τους άλλους. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Ευχαριστώ πολύ αν και μόλις διαπίστωσα ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομα μου και δεν μου δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης.. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Καλώς σας βρήκα elifain!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 καλως ηρθες Μαρίνα....!!! με το καλο να παρλαβεις το Μeteor σου....!!! καλα χιλιόμετρα να έχεις.... ....την διόρθωση θα την κανει ο διαχειριστής μη μασας.... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Σε ευχαριστώ bbk ...Τις πινακίδες περιμένω κι όσο για τα χιλιόμετρα αυτά φοβάμαι πως θα αργήσω να τα κάνω λόγω δουλειάς...!!! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 17 λεπτά πριν, Ο/Η Μαρίνα Κωνσταντιίιδου έγραψε: Σε ευχαριστώ bbk ...Τις πινακίδες περιμένω κι όσο για τα χιλιόμετρα αυτά φοβάμαι πως θα αργήσω να τα κάνω λόγω δουλειάς...!!! μη μασας, καπως έτσι είμαστε οι περισσότεροι...παντα μπορεις να κλεψεις ενα μισαωρο και να μεγαλωσεις την επιστροφη απο την δουλεια....ή κατι τετοιο τελος παντων... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Εννοείται πως θα πηγαινοέρχονται με την κούκλα.... Λέω να γεράσω μαζί της...Vintage και οι δύο μας...😄😄😄😄 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναμένουμε φωτογραφίες από το meteor σου Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2022 Νίκο την περιμένω πως και πως..... Λες και είναι η πρώτη φορά που παίρνω μηχανή!!! Βαθιά μέσα μου όμως ξέρω πως με αυτήν ήταν γραμμένο να παραδώσω τα σκήπτρα μου όταν με προδώσει το κορμί μου...!!! 4 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2022 Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Το κατάστημα του φίλου μου αποφάσισε να με καθυστερήσει λίγο στη παράδοση γιατί ήθελαν η άδεια της μηχανής να συμπίπτει με τα γενέθλια μου....!!! Οπότε είπα κι εγώ να κάνω υπομονή και να βολευτώ με το χοντάκι μου... Θα σβήσω όμως κεράκια και θα φάω τούρτα πάνω στη σέλα της....!!!! 5 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tsoug Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2022 Καλωσήρθες στην παREα Και καλά χιλιόμετρα!!! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2022 Παιδιά η βασίλισσα είναι επιτέλους στα χέρια μου!!!! Έχω βγάλει φωτογραφίες με την τούρτα, άλλωστε το υποσχέθηκα πως θα σβήσω το κεράκι καθισμένη στη σέλα..... Από εδώ και πέρα θα έχουμε διπλά γενέθλια. Βέβαια τρόμαξα να βρω πάρκινγκ γιατί εδώ στη γειτονιά μου λέγανε να την αφήσω έξω αλλά ξεχάσαν πως στα Εξάρχεια τα καινούρια μηχανάκια στη καλύτερη περίπτωση θα βρεθούν χαρακωμένα. Για καλή μου τύχη βρήκα ένα στις 22.30 το βράδυ. Όχι, δεν αφήνω εγώ τη βασίλισσα μου χύμα στο κύμα........ 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2022 2 5 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Καλούς δρόμους και χρόνια πολλά! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Χρόνια πολλά και καλά χιλιόμετρα....!!!! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 πολύχρονες και οι δύο και καλά ταξίδια να έχετε. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Σας ευχαριστώ όλους!!! Να είμαστε όλοι γεροί και καλότυχοι!! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 (επεξεργάστηκε) ψψψψιιιιιιιτ, όσο έχει καλό καιρό πάρε την Meteor και τράβα κατά Μετέωρα μεριά να τη στρώσεις... Πάρε άδεια δηλαδή το δικαιούστε και οι δυο σας. Μαρίνα και η κούκλα σου πολύχρονες και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι. Περιμένουμε να μας καλέσεις στην ονομασία της δεσποινίδος.. Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 1, 2022 από το μέλος noe 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Νοe δε το βλέπω να πηγαίνω ταξίδι ακόμα... Τρέχω σε δυο δουλειές( άρχισα και δεύτερη)...Όσο για τη μηχανή την έχω βαφτίσει Rory Gallagher!!! Είμαι λίγο τρελοροκού γριούλα....!!!Το μπάσο μου, το τραγούδι κι η μηχανή μου....!!!!! 1 3 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Κύριοι αν βολέψει κι οργανώσετε καμιά εκδρομή κατά την άνοιξη εγώ είμαι μέσα αρκεί να το ξέρω νωρίς και να ζητήσω άδεια η κακομοίρα γιατί θα λαλήσω έτσι όπως πάω. Αν ποτέ βρεθείτε στο Θησείο χρωστάω κέρασμα για το καλωσόρισμα και θα σας πω με πμ σε ποιο μαγαζί δουλεύω. Εκτός να έρθετε στο περίπτερο που είμαι part time. Κι εκεί κερνάω μπύρες ή ότι άλλο θελήσετε!! 2 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SV2MDL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2022 καλοριζικη,,,και καλοταξιδη,,μαρινα,,, να την χαρεις,, ειναι υπεροχη μηχανη,,, 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μαρίνα Κωνσταντινίδου Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2022 SV2MDL Σε ευχαριστώ πολύ.... Πηγαίνω σαν κοτούλα κι έχω κάνει μόνο 18 χιλιόμετρα. Έχω λίγο άγχος, με έχει πιάσει κι ο φόβος της κίνησης γιατί είναι καινούρια και τρέμω σαν το ψάρι μη γίνει κάτι... Γεροπαραξενιές.... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2022 @noe μήπως να κανονιστεί πρωινό καφεδάκι Θησείο τώρα που ο καιρός κρατάει ακόμα?? 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2022 Και στους δυο και καλοτάξιδο να είναι . Για αρχή έτοιμα σου για εδώ Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts