royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 τελωνειο.pdf Καλημέρα/ καλησπέρα και καλή χρονία. Παραθέτω τα τέλη εκτελωνισμού-φόροι για παραγγελίες απο εξωτερικό. Έκανα πρώτη φορά παραγγελία απο Hitchcock είδα λόγω Ελλάδας που ανήκει στην Ευρωζώνη δεν χρέωσε VAT Μου βγήκε γύρω στα 30 και ευρώ άρα βάσει πίνακα θα πληρώσω 7,50 ευρώ όταν το παραλάβω από ταχυδρομείο Τέλος εκτελωνισμού Ίδιας αξίας 0 € έως και 15 =€ 2,50 € Ίδιας αξίας άνω των 15 € έως και 30 =€ 5,00 € Ίδιας αξίας άνω των 30 € έως και 50 =€ 7,50 € Ίδιας αξίας άνω των 50 € έως και 100 =€ 10,00 € Ίδιας αξίας άνω των 100 € έως και 150 =€ 15,00 € CIF* άνω των 150 € έως και 500 =€ 20,00 € CIF άνω των 500 € έως και 1.000 =€ 25,00 € CIF άνω των 1.000 € 50,00 € Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 Λάθος αυτό που λες, δεν βάζει vat γιατί έχει φύγει από την ευρωζώνη και ο φόρος θα μπει εδω. Δλδ θα πληρώσεις 30€ + 24%. ΦΠΑ + 7,5€ εκτελωνισμό. Εγω που πήρα το αξονακι συμπλέκτη 10€ πλήρωσα μαζί με τον εκτελονισμο άλλα 4,5€ Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 59 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Λάθος αυτό που λες, δεν βάζει vat γιατί έχει φύγει από την ευρωζώνη και ο φόρος θα μπει εδω. Δλδ θα πληρώσεις 30€ + 24%. ΦΠΑ + 7,5€ εκτελωνισμό. Εγω που πήρα το αξονακι συμπλέκτη 10€ πλήρωσα μαζί με τον εκτελονισμο άλλα 4,5€ Ναι σωστά ίσως δεν το έγραψα καλά. Αυτό εννοούσα πως ο hitchcock δεν έβαλε vat και ο φόρος θα πληρωθεί εδώ. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 (επεξεργάστηκε) Αυτό το post αναγνωρίστηκε από τον Nikoss Rocket! Στον hawklord απονεμήθηκε το σήμα 'Σημαντικής Βοήθειας' και 5 πόντοι Παιδια ειναι βασικοτατο να ΜΗΝ εχετε πολλους κωδικους στην αποστολη γιατι θα πρεπει να βαλετε ιδιωτικο διεκπεραιωτη (ή εκτελωνιστη, δεν θυμαμαι) να εκτελωνισει το πακετο πριν το στειλει η μεταφορικη στο σπιτι σας. Η DHL το μονο που εκανε ηταν να χρεωνει αποθηκευτρα για την καθε μερα που περνουσε, και εννοειται δεν ειχε καποιον να μου προτεινει. Επρεπε να τον βρω εγω και δεν εχω ιδεα το τι θα χρεωνε και ποια θα ηταν η διαδικασια σε σχεση με την DHL που θα μου το εφερνε. Αρα βιδουλες, παξιμαδια και ψιψιψόλια διαφορα ξεχαστε τα γιατι το καθενα εχει τον κωδικο του. Μου ετυχε και γυρισα το πακετο πισω (πληρωσα τζαμπα την αποστολη χωρις τα λοιπα κερατιατικα) και το εφερα μεσω της αντιπροσωπειας. Δεν καθησα να ψαξω απο το μεχρι ποσους θεωρειται δουλεια της DHL και απο το ποσους και πανω δουλεια του εκτελωνιστη γιατι αρπαχτηκα, ηταν και η αναμονη του μισαωρου στο τηλεφωνο για να ευαρεστηθουν να απαντησουν και δεν ηθελα και πολυ... Οτι μπορειτε να βρειτε μεσω ευρωπαϊκης αγορας αγοραστε το γιατι ερχεται με μονο τους φορους της χωρας του πωλητη και οχι τους εδω. Επεξεργάσθηκε Ιανουάριος 8, 2022 από το μέλος hawklord 1 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 11 ώρες πριν, Ο/Η hawklord έγραψε: Παιδια ειναι βασικοτατο να ΜΗΝ εχετε πολλους κωδικους στην αποστολη γιατι θα πρεπει να βαλετε ιδιωτικο διεκπεραιωτη (ή εκτελωνιστη, δεν θυμαμαι) να εκτελωνισει το πακετο πριν το στειλει η μεταφορικη στο σπιτι σας. Η DHL το μονο που εκανε ηταν να χρεωνει αποθηκευτρα για την καθε μερα που περνουσε, και εννοειται δεν ειχε καποιον να μου προτεινει. Επρεπε να τον βρω εγω και δεν εχω ιδεα το τι θα χρεωνε και ποια θα ηταν η διαδικασια σε σχεση με την DHL που θα μου το εφερνε. Αρα βιδουλες, παξιμαδια και ψιψιψόλια διαφορα ξεχαστε τα γιατι το καθενα εχει τον κωδικο του. Μου ετυχε και γυρισα το πακετο πισω (πληρωσα τζαμπα την αποστολη χωρις τα λοιπα κερατιατικα) και το εφερα μεσω της αντιπροσωπειας. Δεν καθησα να ψαξω απο το μεχρι ποσους θεωρειται δουλεια της DHL και απο το ποσους και πανω δουλεια του εκτελωνιστη γιατι αρπαχτηκα, ηταν και η αναμονη του μισαωρου στο τηλεφωνο για να ευαρεστηθουν να απαντησουν και δεν ηθελα και πολυ... Οτι μπορειτε να βρειτε μεσω ευρωπαϊκης αγορας αγοραστε το γιατι ερχεται με μονο τους φορους της χωρας του πωλητη και οχι τους εδω. Γεια σου hawklord όταν λες Αντιπροσωπεία εννοείς την movus κερατέα? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 57 λεπτά πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: Γεια σου hawklord όταν λες Αντιπροσωπεία εννοείς την movus κερατέα? Ναι , και με τον χιτσκουδη συνεργάζεται και ένα μαγαζί στον Πειραιά κάπου (πιστεύω να ισχύει ακόμα) Δεν ξέρω όμως τι τιμές κάνουν τα παιδιά 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 57 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Ναι , και με τον χιτσκουδη συνεργάζεται και ένα μαγαζί στον Πειραιά κάπου (πιστεύω να ισχύει ακόμα) Δεν ξέρω όμως τι τιμές κάνουν τα παιδιά Οκ ευχαριστω για την πληροφορια θα το τσεκαρω και θα σας πω τι χρεωση μου βγηκε απο Hitchcock. 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2022 (επεξεργάστηκε) Αυτό το post αναγνωρίστηκε από τον Nikoss Rocket! Στον hawklord απονεμήθηκε το σήμα 'Σημαντικής Βοήθειας' και 5 πόντοι Η Νίκαια και ο Πειραιάς είναι κοντά αλλά δεν την είχα δοκιμασει. Είχα μείνει πάντως πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα και τις τιμές της muvus. Ο άνθρωπος ήταν επεξηγηματικότατος και ευγενεστατος και μου είχε στείλει πίσω το excel που του έστειλα (είχα βάλει τις αρχικές τιμές του Χίτσκοκ) με διπλα τους τις προσαυξήσεις του στον κάθε κωδικό. Ούτε χωρια ταχυδρομικά ούτε φόρους. Όλα τελική τιμή. Κάπου θυμάμαι το είχα ποσταρει το excel. Επεξεργάσθηκε Ιανουάριος 8, 2022 από το μέλος hawklord 3 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 Ορίστε και το excel με τις τιμές (περσινές). Παραθέτω και το λινκ του σχετικού θέματος. https://royalenfieldclub.gr/forum/index.php?/topic/3422-αγορά-από-αγγλία-εκτός-εε/page/5/#comments spares.xlsx 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 @hawklord Δώσε και μια τελική εξήγηση αν θέλεις γιατί δεν το πολύ κατάλαβα. Ποια ήταν η τελική τιμή του χιτσκουδη και τι πλήρωσες για να τα πάρεις στο χέρι σου. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 ΕΡΩΤΗΣΗ: έχω παραγγείλει 3 κωδικούς άρα σε κάθε κωδικό θα μπεί ο ΦΠΑ ξεχωριστά ή στο τελικό πόσο της παραγγελίας μου? πχ 550053 1 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED) £8.80 £8.80 550143 1 BALL 5mm, 500cc + SIXTY5 £0.08 £0.08 550055 2 CLUTCH ROD, Approx 115mm long (5mm CLUTCH ROD - 5spd until 2008) £5.50 £11.00 Subtotal £19.88 Shipping £6.06 VAT £0.00 Total £25.94 αυτή είναι η παραγγελία μου Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 @Nikoss Rocket Διορθωσα τους τιτλους στις κεφαλιδες της καθε στηλης για να φαινεται καλυτερα. Πετα το παλιο excel και παρε αυτο που επισυναπτω εδω. Η πρωτη στηλη στο Excel εχει τις μοναδες (ποσοτητα) που ηθελα απο τον καθε κωδικο. Η δευτερη ειναι ο κωδικος και η τριτη η περιγραφη του καθε ανταλλακτικου. - Η πρωτη στηλη τιμών (ή η τεταρτη στηλη ανα σειρα) είναι η τιμή μονάδας του χιτσκοκ του κάθε κωδικου σε λιρες οπως τις ειχε στο σαϊτ του, χωρις φορο. - Η δευτερη στηλη τιμων ειναι οι τιμές χιτσκοκ αν οι μονάδες που θελω ειναι περισσοτερες των 2 (τις ποσοτητες τις εχω γραψει ηδη στην πρωτη στηλη τερμα αριστερα, και παντου με κοκκινο χρωμα), σε λιρες. Οι τιμες ειναι ιδιες με την προηγουμενη στηλη τιμων αν οι ποσοτητες ειναι μια. Οι κοκκινες ειναι οι ποσοτητες παραπανω της μιας. - Η τριτη στηλη τιμων ειναι οι τιμες που δινει η αντιπροσωπεια (μαζι με το ΦΠΑ, το τελικο ποσο που πληρωνω ανα μοναδα, σε ευρω). Δεν μου εστειλε ο ανθρωπος τις τιμες για περισσοτερες μοναδες της μιας. - Η τεταρτη στηλη τιμων ειναι οι τιμες του Χιτσκοκ σε Ευρω ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (προχειρος υπολογισμος με την αντιστοιχεια εκεινου του καιρου - πανω από ενα χρονο πριν αν θυμαμαι καλα) με συνολικες μοναδες (σε κοκκινο χρωμα αν ηθελα παραπανω της μιας). - Η πεμπτη στηλη τιμων ειναι ειναι οι τιμες του Χιτσκοκ σε Ευρω ΜΕ με ΦΠΑ (προχειρος υπολογισμος με την αντιστοιχεια εκεινου του καιρου - πανω από ενα χρονο πριν αν θυμαμαι καλα). Σε αυτη τη στηλη εχω υπολογισει και τους κωδικους που ηθελα σε παραπανω της μιας μοναδας. - Η πεμπτη στηλη εχει τις τιμες χιτσκοκ σε Ευρω με ΦΠΑ ανα μοναδα. Οι τιμες εδω ειναι ιδιες με την προηγουμενη στηλη εκτος απο τους κωδικους σε κοκκινο που ηθελα σε παραπανω ποσοτητες. Για να μην ζαλιζω τον κοσμο, οι δυο στηλες που ειναι για να γινει συγκριση, ειναι οι δυο σε γαλαζιο χρωμα, με τις τιμες muvus με ΦΠΑ ανα κωδικο, και αντιστοιχα τις τιμες χιτσκοκ σε ευρω με ΦΠΑ ανα κωδικο (στηλες τιμων 3 και 5). ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ετσι οπως φαινονται οι κωδικοι ανα στηλη: Γραμμη 5 (κωδικος που ηθελα απο μια φορα) Ποσοτητα 1 / 550180 / gear lever rubber / Τιμη μοναδας Χιτσ. 1.5 λιρες, / Συνολο τιμη μοναδες Χιτς. 1,5 λιρες / Τιμη μοναδας MUVUS με ΦΠΑ 2.8 Ευρω / Τιμη μοναδας Χιτσ. χωρις ΦΠΑ 1,74 Ευρω / Τιμη συνολικη Χιτσ. με ΦΠΑ 2,15 Ευρω / Τιμη μοναδας Χιτσ. με ΦΠΑ 2,15 Ευρω . Αρα, ο κωδικος 550180 κοστιζει 2,15 Ευρω απο Χιτσκοκ ΜΕ ΦΠΑ (ΑΛΛΑ χωρις τα μεταφορικα, και τα λοιπα τελωνειακα) και 2,8 Ευρω τελικη τιμη απο Muvus με παραλαβη απο την αντιπροσωπεια. Γραμμη 30 (κωδικος που ηθελα 2 φορες) Ποσοτητα 2 / 200080C / seat bracket - rear / Τιμη μοναδας Χιτσ. 3.6 λιρες, / Συνολο τιμη 2 μοναδων Χιτς 7,2 λιρες / Τιμη μοναδας MUVUS με ΦΠΑ 6.72 Ευρω (επι δυο αν θελω 2 μοναδες = 10,37 Ευρω) / Τιμη μοναδας Χιτσ. χωρις ΦΠΑ 8,36 Ευρω / Τιμη συνολικη 2 μοναδων Χιτσ. με ΦΠΑ 10.37 Ευρω / Τιμη μοναδας Χιτσ. με ΦΠΑ 4,17 Ευρω Αρα, ο κωδικος 200080C κοστιζει 4,17 Ευρω απο Χιτσκοκ ΜΕ ΦΠΑ (ΑΛΛΑ χωρις τα μεταφορικα, και τα λοιπα τελωνειακα) και 6,72 Ευρω τελικη τιμη απο Muvus με παραλαβη απο την αντιπροσωπεια. Αν θελω 2 σε ποσοτητα του συγκεκριμενου κωδικου, οι τιμες ειναι αντιστοιχα 10,37 Ευρω απο ΧιτσκοκΜΕ ΦΠΑ (ΑΛΛΑ χωρις τα μεταφορικα, και τα λοιπα τελωνειακα), και 13,44 απο Muvus με ΦΠΑ και παραλαβη απο τον χωρο τους. Οι τιμες εννοειται πως προσαρμοζονται αναλογα με το ευρος της παραγγελιας. Περισσοτεροι κωδικοι = Μικροτερη επιβαρυνση στην τιμη ανα κωδικο. Παραθετω και το PDF της τελικης παραγγελιας οπου και μπορει να γινει η αντιπαραβολη με τις τιμες του Excel μετα απο προσθαφαιρεσεις κωδικων που εκανα. Μαλιστα, σε 2 ψιλολοϊδια που ξεχασα να παραγγειλω και ζητησα να συμπεριληφθουν μια μετα μετα που πληρωσα (τα κρυσταλλα της καουκας και κατι αλλο που δεν θυμαμαι), χωρις να μου το πουν τα βρηκα μεσα στο πακετο χωρις χρεωση αν θυμαμαι καλα. spares new.xlsx muvus.pdf 1 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2022 13 ώρες πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: ΕΡΩΤΗΣΗ: έχω παραγγείλει 3 κωδικούς άρα σε κάθε κωδικό θα μπεί ο ΦΠΑ ξεχωριστά ή στο τελικό πόσο της παραγγελίας μου? πχ 550053 1 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED) £8.80 £8.80 550143 1 BALL 5mm, 500cc + SIXTY5 £0.08 £0.08 550055 2 CLUTCH ROD, Approx 115mm long (5mm CLUTCH ROD - 5spd until 2008) £5.50 £11.00 Subtotal £19.88 Shipping £6.06 VAT £0.00 Total £25.94 αυτή είναι η παραγγελία μου Αν οι τιμες που γραφεις ειναι "without V.A.T. for European Countries" τοτε θα μπει ΦΠΑ στο τελωνειο μαζι με τα εξοδα εκτελωνισμου και τα λοιπα κερατιατικα. Αν οι τιμες ειναι μαζι με το VAT τοτε δεν ξερω αν θα γινει καποια αφαιρεση του ωστε να μην πληρωσεις το φπα της αγγλιας και να πληρωσεις μονο της Ελλαδας. Δεν νομιζω ο Χιτσκοκ να εβαλε το εγγλεζικο φπα σε αποστολη στην Ελλαδα. Ειτε ομως μπει ανα προϊον είτε μπει ως συνολο ειναι το ιδιο που θα βγαλεις απο την τσεπη σου εφοσων φορολογειται λογικα και το 6.06 της εταιρειας αποστολης. Αρα θα ειναι 25.94 λιρες +ΦΠΑ+ λοιπα κερατιάτικα. 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2022 7 ώρες πριν, Ο/Η hawklord έγραψε: Αν οι τιμες που γραφεις ειναι "without V.A.T. for European Countries" τοτε θα μπει ΦΠΑ στο τελωνειο μαζι με τα εξοδα εκτελωνισμου και τα λοιπα κερατιατικα. Αν οι τιμες ειναι μαζι με το VAT τοτε δεν ξερω αν θα γινει καποια αφαιρεση του ωστε να μην πληρωσεις το φπα της αγγλιας και να πληρωσεις μονο της Ελλαδας. Δεν νομιζω ο Χιτσκοκ να εβαλε το εγγλεζικο φπα σε αποστολη στην Ελλαδα. Ειτε ομως μπει ανα προϊον είτε μπει ως συνολο ειναι το ιδιο που θα βγαλεις απο την τσεπη σου εφοσων φορολογειται λογικα και το 6.06 της εταιρειας αποστολης. Αρα θα ειναι 25.94 λιρες +ΦΠΑ+ λοιπα κερατιάτικα. Καλημέρα Hawklord ευχαριστώ για την απάντηση λογικά η Αντιπροσωπεία Κερατέας μπορεί να είναι πιο φθηνή. Πριν το Brexit είχα παραγγείλει απο muvos ένα ανταλλακτικό και ήταν πιο φθηνό απο Hitchcock. To άτομο που είχα μιλήσει Κατσακούλιας λεγόταν μου είπε ότι τα βρίσκει απο dealers εντός Ευρώπης. Τώρα όμως με το νέο καθεστώς δεν ξέρω αν ισχύει. Θα πάρω και θα ρωτήσω για αυτά που παράγγειλα απο Hitchcock πόσο κοστίζουν απο muvos. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2022 Καλησπέρα/καλημέρα Για όσους θέλουν να κάνουν παραγγελία για: 550053 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED)x1 τεμ 550143 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED)x1 τεμ 550055 CLUTCH ROD, Approx 115mm long (5mm CLUTCH ROD - 5spd until 2008) x2 τεμ *από muvus την αντιπροσωπεία κερατέα Συνολικό κόστος 44 ευρώ μαζί με μεταφορικά και κούριερ. *από DFS Νίκαια που κάνουν παραγγελίες στον Hitchcock για τα παραπάνω Συνολικό κόστος 60 ευρώ. Αναμένω και την δική μου παραγγελία που έκανα στον Hitchcock και θα ενημερώσω για το τελικό κόστος. Μέχρι στιγμής έχω πληρώσει 32,28 ευρώ χωρίς φόρους και τελωνείο και οψόμεθα............... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2022 26 λεπτά πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: Καλησπέρα/καλημέρα Για όσους θέλουν να κάνουν παραγγελία για: 550053 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED)x1 τεμ 550143 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED)x1 τεμ 550055 CLUTCH ROD, Approx 115mm long (5mm CLUTCH ROD - 5spd until 2008) x2 τεμ *από muvus την αντιπροσωπεία κερατέα Συνολικό κόστος 44 ευρώ μαζί με μεταφορικά και κούριερ. *από DFS Νίκαια που κάνουν παραγγελίες στον Hitchcock για τα παραπάνω Συνολικό κόστος 60 ευρώ. Αναμένω και την δική μου παραγγελία που έκανα στον Hitchcock και θα ενημερώσω για το τελικό κόστος. Μέχρι στιγμής έχω πληρώσει 32,28 ευρώ χωρίς φόρους και τελωνείο και οψόμεθα............... 16€ διαφορά είναι αρκετά . Αρα μέχρι τώρα συμφέρει η αντιπροσωπεία 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2022 Μακάρι να είναι έτσι και να βγαίνει η αντιπροσωπεία ποιο φθηνή ώστε να καταλήξουμε κάπου με σιγουριά όσο αφορά την παραγγελία ανταλλακτικών. Και παλιότερα που είχα πάρει ένα μοχλικό από muvus ήταν πολύ ποιο φθηνό απο Hitchcock. Αν έχει και κανένας άλλος εμπειρία απο παραγγελίες muvuς versus Ηitchcock πρόσφατες (μετά brexit) ας μας ενημερώσει. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2022 Προσεξε λιγο τον κωδικο 550143 γιατι μου βγαζει κατι μπιλιες και σιγουρα οχι κατι ακριβο ωστε να βγαινουν τα ποσα που εγραψες (η περιγραφη ειναι λαθος, οκ). Μην αγορασες λαθος item... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2022 Ο κωφικος 550143 ειναι ενταξει σωστος τα μπιλακια ειναι για το αξονακι στο σασμαν για 5αρι. Το θεμα ειναι ποτε θα τα παρω..... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2022 ....υπομονή... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Την 19/1/2022 at 9:15 ΜΜ, Ο/Η hawklord έγραψε: Προσεξε λιγο τον κωδικο 550143 γιατι μου βγαζει κατι μπιλιες και σιγουρα οχι κατι ακριβο ωστε να βγαινουν τα ποσα που εγραψες (η περιγραφη ειναι λαθος, οκ). Μην αγορασες λαθος item... Γειά σου Hawklord μου ήρθε sms απο ΕΛΤΑ για να πάρω απο Hitchcock τους 3 κωδικούς που είχα παραγγείλει και ευτυχώς ο φόρος είναι 7,33 ευρώ όπου η παραγγελία κόστισε 32.28 ευρώ. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Την 14/1/2022 at 7:10 ΜΜ, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: Καλησπέρα/καλημέρα Για όσους θέλουν να κάνουν παραγγελία για: 550053 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED)x1 τεμ 550143 PAD, CLUTCH ROD (500cc + SIXTY5, 5 SPEED)x1 τεμ 550055 CLUTCH ROD, Approx 115mm long (5mm CLUTCH ROD - 5spd until 2008) x2 τεμ *από muvus την αντιπροσωπεία κερατέα Συνολικό κόστος 44 ευρώ μαζί με μεταφορικά και κούριερ. *από DFS Νίκαια που κάνουν παραγγελίες στον Hitchcock για τα παραπάνω Συνολικό κόστος 60 ευρώ. Αναμένω και την δική μου παραγγελία που έκανα στον Hitchcock και θα ενημερώσω για το τελικό κόστος. Μέχρι στιγμής έχω πληρώσει 32,28 ευρώ χωρίς φόρους και τελωνείο και οψόμεθα............... 'Ηρθε η παραγγελία απο Hitchcock έκανε περίπου ένα μήνα. Είχα παραγγείλει 3 κωδικούς μαζί με μεταφορικά (απλή αποστολή όχι συστημένο )και ο φόρος είναι 7,33 ευρώ. Υπολόγιζα για παραπάνω. Σε σχέση με MUVUS που είχα ρωτήσει για τους κωδικούς που ήθελα περίπου τα ίδια με τον Hitchcock μάλιστα λίγο πιο φθηνό κατά 10 λεπτά. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 18 λεπτά πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: 'Ηρθε η παραγγελία απο Hitchcock έκανε περίπου ένα μήνα. Είχα παραγγείλει 3 κωδικούς μαζί με μεταφορικά (απλή αποστολή όχι συστημένο )και ο φόρος είναι 7,33 ευρώ. Υπολόγιζα για παραπάνω. Σε σχέση με MUVUS που είχα ρωτήσει για τους κωδικούς που ήθελα περίπου τα ίδια με τον Hitchcock μάλιστα λίγο πιο φθηνό κατά 10 λεπτά. Επίσης έκανε περίπου ένα μήνα Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Μια χαρά. Τέλεια. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2022 1 ώρα πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: Γειά σου Hawklord μου ήρθε sms απο ΕΛΤΑ για να πάρω απο Hitchcock τους 3 κωδικούς που είχα παραγγείλει και ευτυχώς ο φόρος είναι 7,33 ευρώ όπου η παραγγελία κόστισε 32.28 ευρώ. Πολύ καλά , μπράβο Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts