Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Παραγγελία απο ebay...?

panagiotis

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλους.Είμαι νέος στο club και νέος enfieldakias έχω ένα bullet 350 του 2006.και μόλις απέκτησα το πρώτο μου πρόβλημα και χρειάζομαι πιστόνι και κύλινδρο όπως καταλάβατε η μόνη μου λύση είναι το ebay αφού πήρα αντιπροσωπία και μου είπαν μόνο για πιστόνι γύρω στα 170ευρώ.Βρήκα από ινδία set πιστόνι κύλινδρο στο ποσό τών 80ευρώ μαζί με 45ευρώ μεταφορικά το δέμα είναι γύρω στα 7 κιλά γνωρίζει κάποιος τι εξτρά χρεώσεις υπάρχουν αν υπάρχουν λόγο τελωνειών καθώς είναι και η πρώτη φορά που μπαίνω σε διαδικασία ebay.ευχαριστώ εκ'τών προτέρων.
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Αν εννοείς τον χρήστη,λέγεται pummy.8081.Κάτι μου είπαν κάποιοι γνωστοί να τονίσω στον πωλητή να το στείλει σαν δώρο παίζει κάποιο ρόλο αυτό?Πραγματικά δεν έχω μια ιδέα τι γίνεται με ebay απλά άκουγα γύρω μου γι'αυτό ποτε δεν είχα μπεί σε διαδικασία να το κάνω και τώρα με ώθησε η ανάγκη.

Ναι αυτός είναι.
Δεν χρειάζεται να του πεις να στο περάσει για δώρο.
Αυτο έχει σημασία για παραγγελίες απο Αμερική.
Απλά δωσε διεύθυνση που θα είσαι εκει το πρωι που περνά ο ταχυδρόμος και να υπολογίζεις 2-4 βδομάδες.

Παναγιώτη, αν τελικά αποφασίσεις και κάνεις τέτοια αγορά μεταμόσχευσης της καρδιάς του κοριτσιού σου, μην αμελήσεις να τσεκάρεις τις ανοχές του σετ. Αυτό γιατί δεν μπορείς ποτέ να εμπιστευτείς τους Ινδούς για ποιοτικό έλεγχο, ειδικά μάλιστα όταν ξεστοκάρουν Β, Γ κ.λπ. διαλογής ανταλλακτικά στο ebay.
Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου, σε σημείο του να πεις "τελικά αξιζει τον κόπο και το ρίσκο";

Προσωπικά σε τόσο ζωτικής σημασίας ανταλλακτικά θα αγόραζα από Χιτσκοκ, ειδικά το σετ που έχει ήδη ελεγμένο. Την διαφορά στην τιμή θα την δεις στο πέρασμα του χρόνου.

Αλλά αλήθεια, γιατί χρειάζεσαι αλλαγή κυλινδροπίστονο, πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει, τι συπτώματα σου παρουσιάζονται;
:bs:

Υ.Γ. Μην είσαι σίγουρος για το τελωνείο, υπάρχει μέλος στην παρέα μας που πλήρωσε 30 € τέλη εκτελωνισμού για εξάτμιση από Ινδία αξίας 35 €  :w00t:

Παναγιώτη πες μας αναλυτικά που πως και τι με την Enfield σου ….
Επίσης μην βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε.
Νομίζω πως ο Χιτσκουρίδης είναι μονόδρομος για τέτοιου είδους αγορά, που όπως προείπε και ο Νικόλας είναι «ζωτικής σημασίας».
Αλήθεια που θα την κάνεις επισκευή?

Λοιπόν παιδιά καλησπέρα πρώτα απ'όλα.Η περιπέτεια μου ξεκίνησε αφού δούλεψα την κούκλα στην τσίτα δηλαδή 120km με πολύ βροχή βράδυ και με 8βαθμούς κελσίου περίπου για κανα 5λεπτο με αποτέλεσμα στην πορεία να φρενάρει να σβήσει και να πάρει μπροστά μέσα σε δευτερόλεπτα όλα αυτά εν κινήσει πάντα.Αμέσως κατάλαβα οτι ήρθαν τα χειρότερα αφου στο ρελαντί και οχι στην ροπή ακουγονταν ενας μεταλλικός θόρυβος.Λίγο τα καιρικά φαινόμενα και πολύ η απειρία μου στις ENFIELD με οδήγησαν εδω.
Η βιοψία την επομένη μέρα έδειξε οτι υπερθερμάνθηκε απο υπερστροφία,διαστολή συστολή πιστονιού και κάποια μικρά σημαδάκια γραμμές στον κύλινδρο.το κοντέρ λέει 8000km περίπου αλλα το πιστόνι λέει πάνω +020 το οποίο με παραπέμπει σε ρεκτιφιέ και αλλαγμένο καρμπυρατέρ.
Η μεταμόσχευση θα γίνει σπίτι απο φίλο πρώην μηχανικό μοτο και νυν συνάδελφο.
Όταν λέτε να προσέξω με την παραγγελία απο ινδία τι εννοείτε,επειδή σκοπεύω να το πάρω σετ τι μπορεί να πάει στραβά δηλαδή?

Μόλις σύγκρινα τιμές με χίτσκοκ και από είδα ότι από ebay έρχεται στα 125ευρώ το σέτ ενώ χίτσκοκ με ελαφρύτερο κύλινδρο το σετ έρχεται στα 320ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά.
Μιλάμε για σχεδόν τριπλάσια διαφορά,αξίζει?

Αχχχ ρε Παναγιώτη!!!Την ξέκανες την μηχανή!!!Κ εγώ έχω μια 350cc  έτος κατασκευής 2002 και φτάσαμε 2011 με 45,000χλμ  και δεν μας έχει βγάλει τίποτα!!!
Αλλά βαριά να έχουμε πιάσει 100 χλμ/ώρα...'Ολη την ώρα 70-80 χλμ,βαριά 85χλμ και είναι απροβλημάτιστη!!!'Αρα οδήγηση σε σύνεση μετά την επισκευή να την έχεις μία ζωή!!!!

Η ποιότητα των αγγλικής κατασκευής ανταλλακτικών του Χίτσκοκ με αυτα των Ινδων είναι η μέρα με τη νύχτα.
Δεν συγκρινονται απλά.
Όπως δεν συγκρινονται και οι τιμές.
Τα ινδικα είναι τα μαμά ανταλλακτικα με τη διάφορα ότι κάποιοι στέλνουν μέσω Ίντερνετ μερικά Δευτέρα κομμάτια, και Δευτέρα κομμάτια στην Ινδία σημαίνει τελευταία εδω...
Παρόλα αυτα αν ψάχνεις για μια οικονομική λύση για να ξανακινηθει η μηχανη σου η Ινδία είναι η Μονή σου επιλογή.
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και θέλεις να τη φτιάξεις σωστά τότε Χίτσκοκ.
Εγω για παράδειγμα αν έπρεπε να αλλάξω κυλινδρο και πιστονι θα μάζευα για να τα πάρω απο Αγγλία.
Καποια ανταλλακτικά που αφορούσαν αισθητικές αλλαγές τα πήρα απο Ινδία.

Αφού θα την κάνεις με φίλο που είναι γνώστης θα σου πρότεινα να καταβάσεις το  manual και να το διαβάσει με μεγάλη προσοχή.
Μετά από αυτό όλα θα είναι μία χαρά για την ολοκλήρωση της δουλειάς.
Από εκεί και πέρα.
Θα μπορούσες να προχωρήσεις ένα βήμα ποιο κάτω για να αλλάξεις τα ρουλεμάν στροφάλου, να βάλεις καινούργιο κουζινέτο μπιέλας ή ακόμα, αν μπαίνει ρουλεμάν μπιέλας.
Αυτό θα το κρίνεις εσύ, η οικονομική σου δυνατότητα και η κατάσταση στην οποία βρίσκετε το «κορίτσι».
Στα ανταλλακτικά μην κάνεις εκπτώσεις και πάρε το κύλινδρο/πιστόνι μαζί με καλής ποιότητας ελατήρια πιστονιού(δηλαδή όχι τα μανίσια αλλά ευρωπαϊκής ή αγγλικής κατασκευής αν υπάρχουν) απο τον Χιτσκουρίδη.
Μόνο φλάζτες, φίλτρα, καρμπιρατέρ και ψιλοπραματάκια αν χρειαστείς να πάρεις από Ινδία. Τα οποία θα τα πάρεις αρκετά φθηνότερα αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.
Πρώτα κάνεις έλεγχο τιμών στον Χιτσκουρίδη και μετά με βάση αυτές κοιτάς από πού θα τα πάρεις.
Πάντα με γνώμονα την ποιότητα το είδος και την τιμή αγοράς/έξοδα αποστολής.
Επίσης αν κάνεις αγορά από Χιτσκουρίδη άνοιξε ένα θεμα μπας και θέλει και άλλος από την Θεσσαλονίκη να αγοράσει τίποτα.
Έτσι θα σας έρθουν φθηνότερα τα μεταφορικά.
Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια από εργαλεία, χέρια, μπύρες, καφέδες, βρώμικα, μπουγάτσες με κρέμα, μπουγάτσες με τυρι, μην διστάσεις να πάρεις τελέφωνο.