Επισκέπτης Dude Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Καλησπέρα σε όλους εχθές το βραδύ λοιπόν γυρνώντας από μια υπέροχη βόλτα, ο δεξής καθρέφτης άρχισε να κουνιέται οπότε προσπάθησα να τον σφιξω λίγο, αλλά τελικά κατεληξα να έχω τον καθρεφτη στο χερι. Μου εχει σπασει η κατω βαση αλλα μονο απο την πανω μερια και βλεπω κιολας οτι δεν χρειαζεται να αλλαξω και το κομματι του φρενου ή τουλαχιστον ετσι νομιζω γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει. Γνωριζει κανεις αν η αντιπροσωπεια εχει ανοιξει και αν αυτο το ατύχημα θεωρείται στα πλαίσια της εγγύησης Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Brancaleone Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Η αντιπροσωπεία ανοίγει αύριο 29/8 το πρωί. Θέλεις να πεις ότι τον έσφιξες με το χέρι και εσπασε η βάση του; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επισκέπτης Dude Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Ναι απλα εχει μεινει και λιγο κομματι πανω στον καθρεφτη και προσπαθω εδω και ωρα να το βγαλω Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Brancaleone Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2011 Φταίει η εξαιρετική ποιότητα των ινδικων μετάλλων... Κανε τα παράπονα σου στην αντιπροσωπεία περί ποιότητας και αντοχής, τι κατάληξη θα έχει ουδείς γνωρίζει... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2011 [quote author=Brancaleone link=topic=529.msg4740#msg4740 date=1314521862] ..τι κατάληξη θα έχει ουδείς γνωρίζει... Ελπίζω Ηλία να μας ενημερώσεις.. :shake2: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 [quote author=Dude link=topic=529.msg4737#msg4737 date=1314518005] ..ο δεξής καθρέφτης άρχισε να κουνιέται οπότε προσπάθησα να τον σφιξω λίγο,λίγο..; Εχμ... ναι..., όλοι μας αφού σπάσουμε μια βίδα, καταστρέψουμε ένα σπείρωμα, αναρωτιώμαστε πως είναι δυνατόν.. :sad: Μου έχει τύχει ΠΟΛΛΕΣ φορές να μην ορίζω τη δύναμή μου και να λέω "ας το σφίξω "λίγο" ακόμη". ΟΧΙ δεν το έσφιξα πολύ, όταν έγινε η ζημιά. Ορκίζομαι "λίγο" το έσφιξα, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσες φορές "λίγο". Ηλία από τη σιωπή σου διαισθάνομαι πως του έδωσες "λίγο" ακόμα και κατάλαβε η αλουμινένια βάση.. :fight1: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επισκέπτης Dude Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Μαλλον του εδωσα και καταλαβε, αλλα βρεθηκε ανταλλακτικο οποτε ολα οκ, και απο οτι καταλαβα το βυδωνα και αναποδα τωρα θα μου πεις πως το καταφερες δεν γνωριζω και δεν το δοκιμαζω Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Σε πολλές μοτοσικλέτες συμβαίνει να έχουν αντίθετο σπείρωμα στη βάση του καθρέπτη, δηλαδή να βιδώνουν αριστερόστροφα ή ακόμη ο ένας αριστερόστροφα και ο άλλος δεξιόστροφα. Φτηνά την γλίτωσες με βλάβη σε όχι λειτουργικό σημείο και να σου γίνει μάθημα όταν βιδώνεις πάνω σε αλουμίνιο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο να μη καταστρέψεις το σπείρωμα ή να σπάσεις το σώμα (όπως εσύ). Καλά έκανες και το έγραψες εδώ, ώστε να συμμορφωθούν κι άλλοι συνοδοιπόροι.. :shake2: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SV2MDL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 το ιδιο προβλημα ειχα αντιμετωπιση με την MZ που ειχα ,,, παρε μια κολα σπειρωματων loctite και λυνεται το προβλημα :bs: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Maik Kilo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 Άσχετο βέβαια, αλλά Γιάννη, πώς ελεγαν αυτή την κρέμα που έβγαζε τα άλατα από τα μεταλλικά μέρη; Θυμάσαι; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SV2MDL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 MAIK KILO ειναι της sonax ειναι αλοιφη,,, θα σου γραψω αυριο τον τυπο ,,,,, ειναι φανταστικη !! :shake2: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts