Jump to content
Δημιουργία Νέου...

DISTRIBUTOR ASSEMBLY Code: 144478 (>=2003)

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο distributor με ρουλεμάν (>=2003) είτε από 350cc είτε 500cc. Δυστυχώς ούτε o Hitchcock oύτε η Καλλιρόης έχουν κάτι διαθέσιμο.

Μήπως έχει κανείς κάποιον κινητήρα για ανταλλακτικά... :sun:

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Άρα ή μόνη λύση είναι μονόδρομος από Ινδία με τελωνείο. Στο eBay  βλέπω το κόστος γύρω στα 100€, άρα θα ξεπεράσει τα 130€.

Αλλά γιατί θες να το αλλάξεις, δεν επισκευάζεται?  

1 ώρα πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Άρα ή μόνη λύση είναι μονόδρομος από Ινδία με τελωνείο. Στο eBay  βλέπω το κόστος γύρω στα 100€, άρα θα ξεπεράσει τα 130€.

Αλλά γιατί θες να το αλλάξεις, δεν επισκευάζεται?  

έχω βρεί και με 80-90 από ebay με μεταφορικά. Το σκέφτομαι σαν μια πιο μόνιμη λύση αντί να αλλάζω τα δαχτυλίδια του άξονα που φθείρονται που στη δική μου με 

20Κ περίπου χλμ ήδη έχουν αποκτήσει μια ανοχή υπολογίσιμη. Το σκέφτομαι... αν βρισκόταν εύκολα ένα μεταχειρισμένο θα ήταν εύκολη απόφαση.

Γιώργο εγώ έχω κοντά 50000 στην 350άρα και δεν έχω πειράξει το ντιστριμπιντερ. Που εντοπίζεις το πρόβλημα, χάνεις ρύθμιση στον πλατινοφόρο, έχεις διαρροή, θόρυβο, τι? Από το γρασαδοράκι το έχεις γρασάρει? 

έχει τζόγο ο άξονας και φαίνεται ναι στο διάκενο των πλατινών. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αλλάξω τα δαχτυλίδια και βλέπουμε.

4 ώρες πριν, Ο/Η Giorgos έγραψε:

έχει τζόγο ο άξονας και φαίνεται ναι στο διάκενο των πλατινών. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αλλάξω τα δαχτυλίδια και βλέπουμε.

Με έβαλες σε υποψίες, εγώ έχω βάλει ηλεκτρονική και πιθανόν τα μάτια της δεν έχουν ανάγκη από διάκενα, διαβάζουν περιστροφή. Όμως έχω περιέργεια να δω αν έχω κι εγώ και πόσο τζόγο. 

Το διαπιστώνεις με όλα τα τσουμπλέκια βιδωμένα ή πρέπει να βγάλεις τον πλατινοφόρο?

9 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Με έβαλες σε υποψίες, εγώ έχω βάλει ηλεκτρονική και πιθανόν τα μάτια της δεν έχουν ανάγκη από διάκενα, διαβάζουν περιστροφή. Όμως έχω περιέργεια να δω αν έχω κι εγώ και πόσο τζόγο. 

Το διαπιστώνεις με όλα τα τσουμπλέκια βιδωμένα ή πρέπει να βγάλεις τον πλατινοφόρο?

o χιτσκοκ μου είπε οτι με ηλεκτρονική καταπονούνται πολύ λιγότερο τα δαχτυλίδια (μου πρότεινε να βάλω). Μόνο το καπάκι να βγάλεις και έχεις πρόσβαση στη βίδα του άξονα, μπορείς να τον τσεκάρεις για ανοχή κουνώντας τη βίδα. Θεωρητικά θα πρέπει να δεις και μικρή διαρροή αν έχει μεγάλη ανοχή.

30 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

να καταλαβουμε για τι και που μηλατε...

Είναι ένα από τα ομορφότερα και ζωτικής σημασίας εξάρτημα πάνω στην Enfield:

s-l1600.jpg