Giorgos Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 Καλησπέρα, ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο distributor με ρουλεμάν (>=2003) είτε από 350cc είτε 500cc. Δυστυχώς ούτε o Hitchcock oύτε η Καλλιρόης έχουν κάτι διαθέσιμο. Μήπως έχει κανείς κάποιον κινητήρα για ανταλλακτικά... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 Άρα ή μόνη λύση είναι μονόδρομος από Ινδία με τελωνείο. Στο eBay βλέπω το κόστος γύρω στα 100€, άρα θα ξεπεράσει τα 130€. Αλλά γιατί θες να το αλλάξεις, δεν επισκευάζεται? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 1 ώρα πριν, Ο/Η noe έγραψε: Άρα ή μόνη λύση είναι μονόδρομος από Ινδία με τελωνείο. Στο eBay βλέπω το κόστος γύρω στα 100€, άρα θα ξεπεράσει τα 130€. Αλλά γιατί θες να το αλλάξεις, δεν επισκευάζεται? έχω βρεί και με 80-90 από ebay με μεταφορικά. Το σκέφτομαι σαν μια πιο μόνιμη λύση αντί να αλλάζω τα δαχτυλίδια του άξονα που φθείρονται που στη δική μου με 20Κ περίπου χλμ ήδη έχουν αποκτήσει μια ανοχή υπολογίσιμη. Το σκέφτομαι... αν βρισκόταν εύκολα ένα μεταχειρισμένο θα ήταν εύκολη απόφαση. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2019 Γιώργο εγώ έχω κοντά 50000 στην 350άρα και δεν έχω πειράξει το ντιστριμπιντερ. Που εντοπίζεις το πρόβλημα, χάνεις ρύθμιση στον πλατινοφόρο, έχεις διαρροή, θόρυβο, τι? Από το γρασαδοράκι το έχεις γρασάρει? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2019 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2019 έχει τζόγο ο άξονας και φαίνεται ναι στο διάκενο των πλατινών. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αλλάξω τα δαχτυλίδια και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2019 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2019 4 ώρες πριν, Ο/Η Giorgos έγραψε: έχει τζόγο ο άξονας και φαίνεται ναι στο διάκενο των πλατινών. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αλλάξω τα δαχτυλίδια και βλέπουμε. Με έβαλες σε υποψίες, εγώ έχω βάλει ηλεκτρονική και πιθανόν τα μάτια της δεν έχουν ανάγκη από διάκενα, διαβάζουν περιστροφή. Όμως έχω περιέργεια να δω αν έχω κι εγώ και πόσο τζόγο. Το διαπιστώνεις με όλα τα τσουμπλέκια βιδωμένα ή πρέπει να βγάλεις τον πλατινοφόρο? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2019 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2019 9 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε: Με έβαλες σε υποψίες, εγώ έχω βάλει ηλεκτρονική και πιθανόν τα μάτια της δεν έχουν ανάγκη από διάκενα, διαβάζουν περιστροφή. Όμως έχω περιέργεια να δω αν έχω κι εγώ και πόσο τζόγο. Το διαπιστώνεις με όλα τα τσουμπλέκια βιδωμένα ή πρέπει να βγάλεις τον πλατινοφόρο? o χιτσκοκ μου είπε οτι με ηλεκτρονική καταπονούνται πολύ λιγότερο τα δαχτυλίδια (μου πρότεινε να βάλω). Μόνο το καπάκι να βγάλεις και έχεις πρόσβαση στη βίδα του άξονα, μπορείς να τον τσεκάρεις για ανοχή κουνώντας τη βίδα. Θεωρητικά θα πρέπει να δεις και μικρή διαρροή αν έχει μεγάλη ανοχή. 3 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2019 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2019 Βαλτε βρε τσαχπινιδες και καμια φωτο ή σχεδιο απο το παρτ μπουκ να καταλαβουμε για τι και που μηλατε... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2019 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2019 30 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε: να καταλαβουμε για τι και που μηλατε... Είναι ένα από τα ομορφότερα και ζωτικής σημασίας εξάρτημα πάνω στην Enfield: 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts