Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Recommended Posts

fmf κουβέρτα  πετροβαμβακας σε μια προέκταση από μεταλλική σιτα .το μοναδικό λεπτό μοναδικό που βρήκα.λογο μικρής διαμέτρου τελικού το έβαλα οριακά.αναλογος τι θόρυβο θα βγάλει θα κάνω διορθώσεις.την μηχανή την έχω στην αντιπροσωπία για αλλαγή ψαλιδιου.μου δώσανε ένα σκουτερ 200cc και την εχω καταβρει.οταν θα έχω νέα θα ενημερώσω.

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• 2 εβδομάδες πριν...
  • 1 month later...

Καλησπέρα σας,  επειδή με ενδιαφέρουν το Daytona rockstar 400 και το royal Enfield classic 500 και είμαι σε δίλημμα μεγάλο,  μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή;  Η χρήση που το θέλω είναι καθημερινή στην Αθήνα και μια στο τόσο εκδρομουλα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

52 λεπτά πριν, Ο/Η Cartoon έγραψε:

Καλησπέρα σας,  επειδή με ενδιαφέρουν το Daytona rockstar 400 και το royal Enfield classic 500 και είμαι σε δίλημμα μεγάλο,  μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή;  Η χρήση που το θέλω είναι καθημερινή στην Αθήνα και μια στο τόσο εκδρομουλα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

ανάλογος για ποιο μοντέλο  Royal Enfield ενδιαφέρεσαι?

Το bullet classic 500 το καινούριο. Θέλω σίγουρα καινούρια μηχανή, όχι μεταχειρισμένη. 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Cartoon

λόγο που μιλάς για καινούργιο ίσως το προτιμούσα από την κινεζια, λεπτομέρειες για το daytona μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στον κάτοχο @Τζαχρηστας Γιώργος για να σου πει πόσο ικανοποιημένος είναι, βεβαια μιλάμε για δυο διαφορετικές μηχανές σε στιλ. 

29 λεπτά πριν, Ο/Η Cartoon έγραψε:

Θέλω σίγουρα καινούρια μηχανή, όχι μεταχειρισμένη. 

Τα δύο αυτά μοντέλα έχουν μια σεβαστή διαφορά των 2000+ ευρώ.

Η Enfield euro4 πλησιάζει τα 6000 € σε σχέση με τα 3890 € της Daytona.

Αν όμως έχεις σκοπό να φτάσεις τόσο ψηλά σε αξία (6000€)

νομίζω υπάρχουν πιο αξιόπιστες επιλογές (π.χ. Yamaha SR 400).

Και με αυτά τα χρήματα σε μεταχειρισμένο οι επιλογές είναι αααααααπειρες..:wink:

Έχω βρει μια Enfield καινούρια από αντιπρόσωπο με 4000ευρω, του 2016, οπότε η τιμή είναι η ίδια. Μιλάω πάντα για καινούργια.  Δεν κοιτάω καθόλου για μεταχειρισμένη. 

3 λεπτά πριν, Ο/Η Cartoon έγραψε:

Έχω βρει μια Enfield καινούρια από αντιπρόσωπο με 4000ευρω, του 2016, οπότε η τιμή είναι η ίδια. Μιλάω πάντα για καινούργια.  Δεν κοιτάω καθόλου για μεταχειρισμένη. 

Με μανιβέλα και μίζα ;

σε πια αντιπροσωπεία το βρήκες ;

Από τις κλασσικές μοτοσυκλέτες στην Αθήνα και απο motoaction σε Θεσσαλονίκη. Γράφουν ότι έχουν και τα μανιβέλα και μιζα

Στα 4.000 ευρω που εχουν μονο σε τυρκουαζ χρωμα καινουριο ειναι μονο με μιζα.Ειναι μοντελα του 2012 περιπου και ειναι απουλητα μιας κι εβγαλαν εκεινη την περιοδο και με μανιβελα+καποιες αλλες παρεμβασεις.Οποτε ποιος θα προτιμουσε να την παρει στα 6.000 καινουρια?Εεεε μετα απο τοσα χρονια αποφασισαν να τους κατεβασουν την τιμη χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι απατητα.Κι εγω αν ηθελα καινουριο enfield αυτο στα 4 θα αγοραζα..και ναι θα προτιμουσα αυτο παρα το Κινεζικο χωρις βεβαια να εχω αποψη γι'αυτο!Ομως νομιζω ποιοτικα ειναι εστω κι ενα βημα καλυτερο το enfield.

Και που'σαι...

Θεεεεεεελω enfield!

Οποτε εμενα μην με ακουσεις..παρε οποιο εσενα αρεσει!

Είναι και ωραίο χρώμα το άτιμο το τυρκουάζ, ταιριάζει πολύ σ αυτή τη μηχανή.  Θα έχω πρόβλημα που θα είναι χωρίς μανιβέλα, η θα έχω κάποιο άλλο θέμα λόγω μη χρησιμοποίησης τόσο καιρό; 

31 λεπτά πριν, Ο/Η Cartoon έγραψε:

Θα έχω πρόβλημα που θα είναι χωρίς μανιβέλα, η θα έχω κάποιο άλλο θέμα λόγω μη χρησιμοποίησης τόσο καιρό; 

Δεν κατάλαβες καλά , τα συγκεκριμένα μοντέλα (2014) έχουν και μίζα και μανιβέλα . Αυτά έχεις δει εσυ και λόγο που είναι μοντέλο 2014 το δίνουν 4000€.

δεν έχουν μανιβέλα τα μοντέλα 2009-2013 και 2016 και άνω αν θυμάμαι καλά.

56 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Ουτε εγω καταλαβα , πανω του 2016 δεν εχουν μανιβελα?

Εγω που νομιζα πως πανω του 2011 εχουν...:think:

Νικόλα ίσως έχεις δίκαιο εσυ , από μοντέλο  2012 και επάνω έχουν όλες μανιβέλα 

Όπως και να έχει,  υπάρχει περίπτωση λόγω μη χρήσης να βγάλει κάτι ανεπιθύμητο; Επίσης από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει;  έχω διαβάσει στο φόρουμ για ραγισμένα πλαίσια κτλ. Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα μηχανής.  Ένα παπάκι Daytona έχω για να καταλάβετε.  Σορτς αν ειμαι off-topic. 

2 ώρες πριν, Ο/Η Cartoon έγραψε:

Όπως και να έχει,  υπάρχει περίπτωση λόγω μη χρήσης να βγάλει κάτι ανεπιθύμητο; Επίσης από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει;  έχω διαβάσει στο φόρουμ για ραγισμένα πλαίσια κτλ. Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα μηχανής.  Ένα παπάκι Daytona έχω για να καταλάβετε.  Σορτς αν ειμαι off-topic. 

Εάν και είσαι θα σου απαντήσω εν ταχύ.  Το ραγισμένο πλαίσιο βρέθηκε σε μοντέλο του 2009 . Από το 2010-11 εάν θυμάμαι καλά δεν δημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα .

Είναι σετάρισμενος σωστά πλέον να εγκέφαλος του .  Τα παιδιά που έχουνε σχεδόν το ίδιο μοντέλο σε army look έχω την εντύπωση ότι μέχρι τώρα δεν τους έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.  Πιστεύω το θέμα αυτό να το δουν και τα παιδιά που έχουνε μοντέλο του 2012 και μετά ώστε να σου πούνε πόσα χιλιόμετρα έχουνε κάνει και να σου πουνε τι έχουν (εάν έχουν) αντιμετωπίσει μέχρι τώρα 

9162272_8_b.jpg

Cartoon, φαντάζομαι μιλάς για την παραπάνω κούκλα που ποζάρει στο car.gr

Η διαφορά τιμής με τις "καινούργιες - καινούργιες" είναι περίπου 2000€

Σεβαστό ποσό, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις αφαιρέσεις από τη διαφορά.

Την απουσία μανιβέλας, περίπου 350€ και την 18" έναντι 19" ζάντα μπροστινή.

Υπάρχουν κι άλλες διαφορές μη ορατές στον αμύητο ερωτοχτυπημένο μέλλοντα Ενφιλντά: 

- το ρεζερβουάρ στα καινούργια είναι χωρίς βίδα στήριξης αλλά μόνο με συνεμπλόκ

- οι μπότες στο μπροστινό είναι χωρίς νύχι στο τελείωμα.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες βελτιώσεις στο νέο μοντέλο (πλαίσιο, καλωδίωση κ.λπ.).

Όμως η διαφορά στη τιμή είναι αυτή και το ερώτημα δικό σου "πόσο σφόδρα εωτευμένος είσαι?" 

Αν θες τη γνώμη μου? Εγώ θα την αγόραζα κι ας κάθεται απούλητη 6 χρόνια (νομίζω είναι μοντέλο 2012 - 2014).

Το μόνο που θα εξέταζα είναι αν με καλύπτει στη διετή (?) εγγύηση η νέα πλέον αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

και κατά πόσο η τέως που την έχει εισάγει, σαν απλή εταιρεία πλέον.

Ωραία,  σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,  αυτή είναι η μια μηχανή που ενδιαφέρομαι και υπάρχει και μια δεύτερη πάλι στο car, η οποία πρέπει να είναι ίδιο μοντέλο.  Σίγουρα αυτό με την εγγύηση θα το ρωτήσω! 

3 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Ναι όμως αυτή δεν έχει μανιβέλα . 

Καλά εσύ εκεί κολλάς?

Θα βρει μια κατηφόρα να τη σπρώξει αν παραστεί ανάγκη..!! :tongue:

Παιδια...μην ξεχναμε οτι αγοραζεις σχετικα κατι καινουριο,που και μετα απο 5 χρονια θα μπορεις να την πουλησεις 3.000 ευρω πανω κατω..εχοντας χασει μονο 1000 ευρω.

Ενω αν παρεις αλλην στα 6.000 σιγουρα θα χασεις μεσα σε μια 5ετια απο 2.000 ευρω και πανω πουλωντας την.

Ομως...ποιος πουλαει τα enfield??:lol1: