Τζαχρηστας Γιώργος 36 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2018 Είναι το 400cc Daytona η mash η cmc400 η ct 400 .βγαινει από το2016 απο κινα .εχω κανει 300χιλ και με 15 ευρω βενζινα εκανε 250χιλ.μου έσβησε 3 φορές στο ρελαντί του.1850στρ και νομίζω ότι είναι υψηλό.το καντράν την νύχτα δε φαίνεται καλά και 2 από τα 6 λαμπάκια την ημέρα δεν φαίνονται.ο διακόπτης του σταντ δεν δούλεψε ηθελε λιγο το χεράκι μου.τωρα δουλεύει.φωτα Μια χαρά φρένα Μια χαρά, ξεκούραστη οδήγηση ελαφριά μηχανή.ηθελε σίγουρα διπλό σταντ και καλύτερο θόρυβο στα τελικά..θέλει κάθε 2000 χιλ αλλαγή λαδιών 1.8λιτρα.το βλέπω πολύ σύντομο και δε μου αρέσει.τελος τα μάτια σχετικών και άσχετων με την κατηγορία της μηχανης θα πέσουν πανω της. Η ευκολία πληρωμής και η τιμή της και 2 χρόνια εγγύηση και σερβις οπου να ειναι (sym.daytona.kymco ολα αυτα )μου άλλαξε τα σχέδια για το royal. θα δείξει το μέλλον. 3 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Νικος 168 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2018 Γιωργο καλοριζικη και καλοταξιδη. Απο φιλο με σκουτερ βεβαια απο κινα μου ελεγε οτι γενικα μοτερικα ειναι μια χαρα αλλα πρεπει να εισαι πολυ σχολαστικος με τις αλλαγες λαδιων και ναι θελουν τοσο συχνα.κατα τα αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμα αφου πλαστικουρα δεν εχει ολα καλα.. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τζαχρηστας Γιώργος 36 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk 3.921 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Γιωργο καλοταξιδος και παλι...!!! ...στα λαδια μη κολλας για καλο ειναι... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket 3.768 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Καλοτάξιδο βRE Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mikezante 1.670 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Νομιζω εκανες καλη επιλογή! Αντε καλοτάξιδο! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk 3.921 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Εγω θα σε προτεινα να ξεκηνησειςννα περνεις σετακια απο τεποζιτα και πλαινα με αλλο χρωμα... ...ειναι ολα τα χρωματα υπεροχα...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe 8.278 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Καλοτάξιδη Γιώργο.. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ 3.157 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Καλορίζικο .καλές βόλτες Γιώργο. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τζαχρηστας Γιώργος 36 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 μερεμέτια των κινέζων 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τζαχρηστας Γιώργος 36 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 https://s5.postimg.cc/og0bablt3/20180514_193526.jpg 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τζαχρηστας Γιώργος 36 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Κάντε κλικ για να αρχεία. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe 8.278 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Το ίδιο συνέβαινε και στις παλιές ινδικές μπαγιονέτ τάπες. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τζαχρηστας Γιώργος 36 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 στρώσιμο για τα τυπικά με δροσιά!!! 3 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe 8.278 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 4 λεπτά πριν, Ο/Η Τζαχρηστας Γιώργος έγραψε: Κάντε κλικ για να αρχεία. Γιώργο θα ήταν καλύτερο να βρεις τρόπο ο διακόπτης να έρθει λίγα χιλιοστά πιο κοντά στο λαμάκι του σταντ, ίσως αν σου δίνει χώρο να στράβωνες λίγο τη βάση του. Το δεματικό είναι πρόχειρη λύση. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk 3.921 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Ευγε νεε μου...!!! Με το ρελαντι τι εκανες? ...κοιτα να δεις που θα αρχησα να ζαχαρωνω το Daytona...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης 3.920 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Για το λαστιχο που εβαλες τσεκαρε μηπως η ταπα δεν εχει τρυπα πανω.Ισως ειναι επιτιδες ετσι για να τραβαει αερα οσο αδειαζει η βενζινα. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης 3.920 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Συγχρονος αν εχει τρυπα...και σε περιπτωση σου χαλασει ευκολα το λαστιχο που εβαλες λογο αναθυμιασεων βενζινας...πεταξε το και κοψε ροδελα ιδιας διαμετρου απο ενα μπιτονι πλαστικο.Δεν χανει ποτε ετσι βενζινα.Ετσι ειχα κανει στο παλιο bullet που ειχα. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τζαχρηστας Γιώργος 36 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2018 1 ώρα πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Ευγε νεε μου...!!! Με το ρελαντι τι εκανες? ...κοιτα να δεις που θα αρχησα να ζαχαρωνω το Daytona...!!! Στα 1000χιλ θα δω τι θα γίνει.παντος έχω έρθει σε κουβέντα με άνθρωπο της εταιρείας και λέει ότι αν πέσουν οι στροφές οι ρυποι θα αυξηθούν πράγμα που στο ΚΤΕΟ θα έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk 3.921 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Οι 1850 ειναι παρα πολλες για ρελαντι. Στο ρελαντι πρεπει να εχουμε 850 εως 1150 το πολυ. Υστερα τους ριπους δεν τους μετρανε στο ρελαντι αλλα στις 2500 ή 3000 στροφες. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain 3.030 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 9 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε: Γιώργο θα ήταν καλύτερο να βρεις τρόπο ο διακόπτης να έρθει λίγα χιλιοστά πιο κοντά στο λαμάκι του σταντ, ίσως αν σου δίνει χώρο να στράβωνες λίγο τη βάση του. Το δεματικό είναι πρόχειρη λύση. Ή μπορείς και να τον καταργήσεις τελείως! Καλορίζικη, καλές βόλτες. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe 8.278 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 1 ώρα πριν, Ο/Η elifain έγραψε: Ή μπορείς και να τον καταργήσεις τελείως! Η λύση να τον καταργήσεις είναι καλή για παράδειγμα στις Enfield EFI, (είναι ακριβώς ίδιο σύστημα)? Όπου στις EFI μπορεί να γίνει επικίνδυνο μιας και έχει τύχει να λειτουργήσει με κλειστό στάντ και να κάνει στιγμιαία διακοπή εν κινήσει, που είναι επικίνδυνο. Όμως επίσης επικίνδυνο είναι να ξεκινήσεις με ανοιχτό σταντ που στην προκειμένη περίπτωση ο διακόπτης σε προστατεύει να μη το ξεχάσεις. Σίγουρα αν δεν υπάρχει λύση και σου σπάει τα νεύρα τον καταργείς, κάνοντας εγκεφαλική συνήθεια το κλείσιμο του σταντ πριν ξεκινήσεις. Επειδή του Γιώργου είναι καινούργια και έχει εγγύηση το καλύτερο είναι να επισκεφθεί το σέρβις. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk 3.921 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Παιδια οποιο συστημα αφαλειας εχουμε καλο κανει... ...προσωπικα την ζημια στο γωνατο την επαθα απο το ανοιχτο πλαγιο σταντ της Enfield στα πρωτα χιλιομετρα της γνωριμια μας... Το ξεχασα ο βλακας...και μπου κατω...!!! ...καλα ειναι να μην της βαζεις ακομα πολυ χερι και να τα μαζεψεις ολα ωστε να πας στην αντιπροσωπεια να στα φτιαξουν...δεν ειναι τιποτα... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mikezante 1.670 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 53 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Παιδια οποιο συστημα αφαλειας εχουμε καλο κανει... ...προσωπικα την ζημια στο γωνατο την επαθα απο το ανοιχτο πλαγιο σταντ της Enfield στα πρωτα χιλιομετρα της γνωριμια μας... Το ξεχασα ο βλακας...και μπου κατω...!!! Ρε και με την Ενφιλντ έπεφτες; Δε σε αντεχω! 2 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk 3.921 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2018 Ναι, δεν με καναν περπατοπυτα και ολο πεφτω ο ατιμος...!!! ...εγω μαλλον θα παω απο πεσιμο και οχι απο χ€σιμο... 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts