Giorgos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Μήπως διαθέτει κανείς παλιά κλειδαριά εργαλειοθήκης? , ας είναι και χαλασμένη... Έσπασε το λαμάκι/γλώσσα της κλειδαριάς στο εσωτερικό της εργαλειοθήκης. Θέλω να προσπαθήσω να την σώσω με ανταλλακτικά από μεταχειρισμένη... ώστε να γλιτώσω και το έξτρα κλειδί. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Τετοιο γλωσσηδι θα βρεις απο κλειδαριες επιπλοποιηας ή στα σιδερικα χρωματα. Ειναι παρομοιες με εκεινες που χρησημοποιουν στα γραματοκιβωτια. Κλειδαριες γραμματοκιβωτιων Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Επισης ξερω πως αν βρεις κλειδαριες που μπαινει και στις δυο το ιδιο κλειδι τοτε ενας κλειδαρας μπορει να αε κανει με ενα κλειδι να ανοιγουν και οι δυο. Παιρνεις δηλαδη το κλειδι και ψαχνεις να βρεις ιδια κλειδαρια που να μπαινει απλα το κλειδι. Ρωτα και ενα κλειδαρα... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 16 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Τετοιο γλωσσηδι θα βρεις απο κλειδαριες επιπλοποιηας ή στα σιδερικα χρωματα. Ειναι παρομοιες με εκεινες που χρησημοποιουν στα γραματοκιβωτια. Κλειδαριες γραμματοκιβωτιων καλή ιδέα... απλά έχει σπάσει και κομμάτι του πίρου που εφαρμόζει/κρατιέται το γλωσσίδι, αλλά μάλλον όπως και να έχει με πατέντα θα χρειαστεί να το τοποθετήσω το γλωσσίδι. Μήπως τελικά προσπαθήσω να φτιάξω μόνος μου ένα και το κολλήσω πάνω... θα το σκεφτώ. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αν έχει σπάσει και κομμάτι του πείρου εκεί που που μπαίνει η ασφάλεια για να κρατάει τη γλώσσα τότε δύσκολα, θες καινούργια κλειδαριά. Εκεί είναι το πιο ευαίσθητο σημείο των κλειδαριών μας και είναι λογικό, η γλώσσα δεν έχω δει ποτέ να σπάει. Αν θες μόνο γλώσσα μάλλον έχω, ίσως και κλειδαριά. Και μιας και την έχω πατήσει με β' διαλογής ψεύτικες κλειδαριές από ebay σου παραθέτω τον πωλητή που μου έστειλε καλές κλειδαριές. https://www.ebay.com/itm/ROYAL-ENFIELD-PAIR-TOOL-BOX-LOCKS/221157793126?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 ...ή παρε BMW που δεν χαλαν οι κλεισαριες...θα σου βγει λιγο πιο ακρηβα αλλα μη μασας λεφτα υπαρχουν... ...ερχετε και αναπτηξη...!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 19 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε: Αν έχει σπάσει και κομμάτι του πείρου εκεί που που μπαίνει η ασφάλεια για να κρατάει τη γλώσσα τότε δύσκολα, θες καινούργια κλειδαριά. Εκεί είναι το πιο ευαίσθητο σημείο των κλειδαριών μας και είναι λογικό, η γλώσσα δεν έχω δει ποτέ να σπάει. Αν θες μόνο γλώσσα μάλλον έχω, ίσως και κλειδαριά. Και μιας και την έχω πατήσει με β' διαλογής ψεύτικες κλειδαριές από ebay σου παραθέτω τον πωλητή που μου έστειλε καλές κλειδαριές. https://www.ebay.com/itm/ROYAL-ENFIELD-PAIR-TOOL-BOX-LOCKS/221157793126?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649 ευχαριστώ Νίκο, ναι λάθος το περιέγραψα, ο πίρος δεν άντεξε και χάθηκε η γλώσσα (κάπου στη διαδρομή...). ευχόμουν να μπορούσα να αλλάξω τον πίρο από μια παλιά κλειδαριά αλλά αν δεν γίνεται θα κοιτάξω το λινκ σου για καινούργιες. Βέβαια δεν έχω κάνει αγορά εκτος ΕΕ πρόσφατα και δεν ξέρω αν κ πόσους φόρους θα με χρεώσουν για την εισαγωγή/εκτελωνισμό... αλλιώς θα κοιτάξω και Αγγλία ... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Βρήκα την παλιά μου κλειδαριά κομπλέ, αλλά δυστυχώς έχει σπάσει λίγο εκεί που ασφαλίζει η γλώσσα, αν και η ασφάλεια κρατάει ακόμα καλά. Αν την θες θα σου την αφήσω στη λέσχη. Σε μια παλιά κλειδαριά που είχε σπάσει πάλι στο ίδιο σημείο προσπάθησα και την κόλλησα με σιδερόστοκο δύο συστατικών. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
stekouros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 (επεξεργάστηκε) Ρε Νικο .. Αμα τη παραγγειλει απο ebay θα κανει πανω απο 60 μερες να παραλαβει .. Μπλοκαρουν πλεον τα παντα.. ..και περιμενεις.. . . περιμενεις περιμενεις περιμενεις ....κ.ο.κ Πανε οι εποχες οι παλιες.. Επεξεργάσθηκε Ιανουάριος 18, 2018 από το μέλος stekouros Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 1 λεπτό πριν, Ο/Η Giorgos έγραψε: Βέβαια δεν έχω κάνει αγορά εκτος ΕΕ πρόσφατα και δεν ξέρω αν κ πόσους φόρους θα με χρεώσουν για την εισαγωγή/εκτελωνισμό... αλλιώς θα κοιτάξω και Αγγλία Είναι μικρό αντικείμενο και φθηνό, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ συνεχίζω και αγοράζω και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μια επιπλέον καθυστέρηση στα εκτός Ευρώπης. Φυσικά μέχρι να μου κάτσει η στραβή. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 2 λεπτά πριν, Ο/Η stekouros έγραψε: Ρε Νικο .. Αμα τη παραγγειλει απο ebay θα κανει πανω απο 60 μερες να παραλαβει .. Μπλοκαρουν πλεον τα παντα.. Ναι έχεις δίκιο και για αυτό τον λόγο κοιτάω πάντα τους χρόνους παράδοσης που λέει ο πωλητής, ώστε αν δεν έρθει στις 60 μέρες να ανοίξω διαμαρτυρία για επιστροφή χρημάτων. Αν είναι πάνω από 60 μέρες την χάνω από τη λίστα του ebay και πρέπει να ψάχνω στο Paypal το ID της αγοράς. Μου έχει τύχει να έρθει το αντικείμενο μετά από μήνες και εγώ ψάχνω να βρω τον πωλητή να τον ξαναπληρώσω, όχι πως αν δεν τον βρω θα γίνει τίποτα, αλλά αισθάνομαι καλύτερα να μας θεωρούν αξιόπιστο λαό... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 4 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε: Είναι μικρό αντικείμενο και φθηνό, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ συνεχίζω και αγοράζω και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μια επιπλέον καθυστέρηση στα εκτός Ευρώπης. Φυσικά μέχρι να μου κάτσει η στραβή. έχω βρει και αυτόν (Ινδός) από Αγγλία μάλλον που σκεφτόμουν να τον δοκιμάσω και να παραγγείλω κάποια στιγμή σιαγώνες, εδώ έχει τις κλειδαριές για 6 ευρώ περίπου παραπάνω https://www.ebay.com/itm/NEW-PAIR-ROYAL-ENFIELD-TRIANGULAR-SHAPED-TOOL-BOX-LOCK-KEYS-KIT-143539/222138972799?hash=item33b883ba7f:g:K-kAAOSwtJZXUDs~&vxp=mtr. Αλλά ναι ίσως δεχτώ την προσφορά σου και περάσω να την πάρω για να κάνω και την δουλειά μου πιο άμεσα... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Το να αγοράσουμε βαριά και ακριβά ανταλλακτικά από Ινδία δεν το έκανα ούτε στις καλές εποχές. Φαντάσου μας, να γίνει το ίδιο και με την Αγγλική αγορά και να εξαρτιόμαστε πλέον από τον Άλεξ... Θα τις πουλήσω και θα πάρω BMW.... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 2 λεπτά πριν, Ο/Η Giorgos έγραψε: Αλλά ναι ίσως δεχτώ την προσφορά σου και περάσω να την πάρω για να κάνω και την δουλειά μου πιο άμεσα... Μάλλον αυτό το Σαββάτο θα έχουμε σεμινάριο γεννήτριας στη λέσχη, οπότε θα σου την αφήσω όποτε περάσεις. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 1 λεπτό πριν, Ο/Η noe έγραψε: Μάλλον αυτό το Σαββάτο θα έχουμε σεμινάριο γεννήτριας στη λέσχη, οπότε θα σου την αφήσω όποτε περάσεις. Οκ ευχαριστώ!, ίσως καταφέρω και εγώ Σάββατο να πεταχτώ. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 ...δεν ακουτε ουτε διαβαζετε... ...ειναι κλειδαριες για γραμματοκιβωτια, θα βρητε σε τοπικα καταστηματα. Δειτε τα λινκ. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 1 ώρα πριν, Ο/Η bbk έγραψε: ...δεν ακουτε ουτε διαβαζετε... ...ειναι κλειδαριες για γραμματοκιβωτια, θα βρητε σε τοπικα καταστηματα. Δειτε τα λινκ. χαχα ακούσαμε, απλά ψάχνω και την πιο γρήγορη λύση ... αν προλάβω αύριο θα κοιτάξω και την λύση κλειδαριών που ανέφερες Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2018 Θα βρεις συγουρα και στο πρακτικερ που ειχα δει τελευτεα. Παρε το κλειδι μαζι σου να δεις αν τεριαζει, μπορει και να την ανοιγει. Δεν ειναι δα και οι πιο ασφαλεις. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts