mikezante Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Τι συμβαίνει όταν παιρνεις μια 900ss και της αλλάζεις τα φωτα ωστε να μοιάζει με ατμομηχανή του 19ου αιώνα; http://www.newsbeast.gr/moto/arthro/2593784/o-tifonas-ine-ena-distopiko-steampunk-custom 4 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Μα γιατί έβαλε street λάστιχα..; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Ωραία τα λέει το άρθρο τονιζοντας και τα αρνητικά (σέλα άβολη, φρένα όχι και τόσο καλά για τους ίππους που βγάζει , δεν έχει πίσω ανάρτηση) βέβαια δεν τονίζει ότι είναι να πας μέχρι την πλατεία για καφέ και όχι να πας ταξίδι Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2017 ...μου αρεσε σαν δουλεια, ειναι πολυ ομορφη...!!! ...αυτο που αναρωτιεμε ειναι αν ο κυριος που εγραψε το αρθρο καθησε εστω και για λιγο πανω στο μηχανακι ωστε να εκφερει γνωμη... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2017 6 ώρες πριν, bbk είπε: ...μου αρεσε σαν δουλεια, ειναι πολυ ομορφη...!!! ...αυτο που αναρωτιεμε ειναι αν ο κυριος που εγραψε το αρθρο καθησε εστω και για λιγο πανω στο μηχανακι ωστε να εκφερει γνωμη... Όχι, δεν νομίζω, όμως η πιστεύω ότι όπως βλέπω την σέλα δεν το λες και άνετο Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts