Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2Νοε 2 comment_88626 Καθώς είμαι σε αναμονή να παραλάβω το νέο μου guerrilla έχω κατεβάσει και διαβάζω το manual (και στα αγγλικά και στα ελληνικά).Στο στρώσιμο του κινητήρα λοιπόν είδα μια διαφορά που συνιστούν οι Άγγλοι από εμάς .Στα αγγλικά λέει για τα πρώτα 500χιλ να μην ανέβει ο κινητήρας πάνω από 4000 στροφές , ενώ από τα 501 έως και τα 2000 όχι πάνω από 6000 στροφές .Εμείς εδώ είμαστε λίγο ποιο φλου και στις στροφές και στα χιλιόμετρα Λέω να πάω με τα αγγλικά πρότυπα, άλλωστε έχω υπομονή
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7Νοε 7 comment_88629 Την 2/11/2025 at 8:42 ΜΜ, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Καθώς είμαι σε αναμονή να παραλάβω το νέο μου guerrilla έχω κατεβάσει και διαβάζω το manual (και στα αγγλικά και στα ελληνικά).Στο στρώσιμο του κινητήρα λοιπόν είδα μια διαφορά που συνιστούν οι Άγγλοι από εμάς .Στα αγγλικά λέει για τα πρώτα 500χιλ να μην ανέβει ο κινητήρας πάνω από 4000 στροφές , ενώ από τα 501 έως και τα 2000 όχι πάνω από 6000 στροφές .Εμείς εδώ είμαστε λίγο ποιο φλου και στις στροφές και στα χιλιόμετραΛέω να πάω με τα αγγλικά πρότυπα, άλλωστε έχω υπομονήΔεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα..;
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7Νοε 7 Συγγραφέας comment_88631 10 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα..;Αν εννοείς τα manual , ναι υπάρχουν .
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8Νοε 8 comment_88632 23 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Αν εννοείς τα manual , ναι υπάρχουν .Μιλάμε για το Guerilla...που περιμένεις...
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8Νοε 8 Συγγραφέας comment_88633 2 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Μιλάμε για το Guerilla...που περιμένεις...Το manual δίνεται μαζί με την μηχανή , εγώ τα βρήκα ίντερνετ να τους ρίξω μια ματιά πρώτου την παραλάβω
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9Νοε 9 comment_88634 12 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Μιλάμε για το Guerilla...που περιμένεις...Καλημέρα!Μιλάω για το Guerilla αυτό καθ' αυτό..!Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα;Πόσο καιρό το περιμένεις..;
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9Νοε 9 Συγγραφέας comment_88635 2 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Καλημέρα!Μιλάω για το Guerilla αυτό καθ' αυτό..!Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα;Πόσο καιρό το περιμένεις..;Παραλαμβάνω την τρίτη . Υπήρχε μια καθυστέρηση στα χαρτιά να βγει η άδεια .Και πάλι έχω ακόμη ένα μικρό τρέξιμο στο υπουργείο να κάνω γιατί η άδεια μέσα δεν γράφει πουθενά των τύπο guerrilla , μόνο Himalayan γράφει . Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 9Νοε 9 από το μέλος Nikoss Rocket
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9Νοε 9 comment_88636 1 ώρα πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Παραλαμβάνω την τρίτη . Υπήρχε μια καθυστέρηση στα χαρτιά να βγει η άδεια .Και πάλι έχω ακόμη ένα μικρό τρέξιμο στο υπουργείο να κάνω γιατί η άδεια μέσα δεν γράφει πουθενά των τύπο guerrilla , μόνο Himalayan γράφει .Με το καλό..!Αν και αυτό που μετράει στην άδεια είναι το πλαίσιο,ο κινητήρας και το χρώμα..Περιμένω υπέρ και κατά με το Hunter...
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17Νοε 17 comment_88663 Νίκο μου, νομίζω πως αυτός ο κινητήρας θα κλωτσαει αν αλλάζεις ευλαβικά στις 4Κ και κινείσαι σε ελαφρώς ανηφορικό οδόστρωμα. Στο λέω βάσει εμπειρίας από το Ιμαλάιαν του κουνιάδου μου. Βέβαια παρόλο που είναι ίδιοι κινητήρες ίσως ανταποκρίνονται διαφορετικά. Δοκίμασε και αποφασίζεις εσύ...Καλορίζικο !
comment_88626Καθώς είμαι σε αναμονή να παραλάβω το νέο μου guerrilla έχω κατεβάσει και διαβάζω το manual (και στα αγγλικά και στα ελληνικά).
Στο στρώσιμο του κινητήρα λοιπόν είδα μια διαφορά που συνιστούν οι Άγγλοι από εμάς .
Στα αγγλικά λέει για τα πρώτα 500χιλ να μην ανέβει ο κινητήρας πάνω από 4000 στροφές , ενώ από τα 501 έως και τα 2000 όχι πάνω από 6000 στροφές .
Εμείς εδώ είμαστε λίγο ποιο φλου και στις στροφές και στα χιλιόμετρα
Λέω να πάω με τα αγγλικά πρότυπα, άλλωστε έχω υπομονή