elifain Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Ένα XR250R του 1995 έγινε ο "καμβάς" πάνω στον οποίο έχω ασελγήσει στην κυριολεξία και έχω βγάλει όλα μου τα απωθημένα! Επηρεασμένος από post apocalyptic ταινίες (όπως Mad Max, Book of Eli κτλ.) όπου έχει καταστραφεί ο πολιτισμός και όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και από τις αγαπημένες rat μοτοσυκλέτες, βγήκε ο Max. Δεν είναι κάποιο project, ούτε έχει αρχή και τέλος. Συνεχώς αλλάζει και εξελίσεται. Το βλέπω σαν ένα μέσο έκφρασης και το κυριότερο δεν μου έχει κοστίσει τίποτα για να το φέρω σε αυτή την άθλια κατάσταση! :D Μόνο το μαύρο σπρέι έχω αγοράσει... Μοιράζομαι με εσάς τις φωτό και το βίντεο γιατί αυτή η μηχανή έχει την περισσότερη πλάκα από όσες έχω καβαλήσει! Και νομίζω πως αυτό είναι και το νόημα στην τελική. Να κάνεις την πλάκα σου! Και ναι, κυκλοφορώ στους δρόμους και τρομοκρατώ αθώες γιαγιάδες! :devil: :mf_popeanim: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Ααααααααμ, ήθελες να μας κάνεις έκπληξη σήμερα στην εκδρομή που δεν πήγαμε εεεεε..; Το μοτόρι σου είναι θέμα κατεπείγουσας συνάντησης μοτοδιαλογισμού. Και να ξεκλειδώσεις το βίντεο κρυψίνε.. :angry009: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Α ναι, το είχα βάλει private. Στην εκδρομή ή θα με μαζεύατε ή θα με ψάχνατε στα χωράφια..! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Τι δεν σου εχει κοστισει.Αυτο το εργαλειο εχει τουλαχιστον 10 σπρει πανω του.Απο περιπου 5euro παμε στα 50.Να βαλω και σπρει θερμοκρασιας?Χα χα....Πλακα σου κανω,ειναι τρελα το μοτορι. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 2 ματ μαύρο και ένα θερμοκρασίας! :D Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Μου αρέσει φίλε τέλειο μπράβο Σπύρο έχει χαρακτήρα. . Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Καλοοοοοοοοοο!!!! Μου αρέσει ιδιαιτέρως το κλειδι/κατσαβίδι το οποίο είμαι σίγουρος ότι έχει και immobilizer επάνω..... Τα λέω καλώς;;;; :) Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Μπραβο Σπύρο...!!! ...πολυ καλο και δημιουργικο...!!! ...πίσω που έβγαλες το φτερο έκοψες το υποπλαίσιο...??? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Πάντως, Σπύρο, για να πω την αλήθεια, στο βίντεο περίμενα καθώς καβαλάς το ... μαύρο πράμα αυτό, ότι θα ξεκίναγες με burn out και χωρίς να σταματήσεις το burn out θα εκκινούσες με σούζα και ότι στην επιστροφή θα μας αφιέρωνες και ένα μεγαλειώδες endo!!!! Ξενέρωσα που δεν έγιναν αυτά :) Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 μεγαλειώδες Όλα αυτά θέλουν και την κακιά στολή, αν τα έβλεπες με την πιτζαμοφόρμα θα ξενέρωνες ακόμα πιο πολύ. :huh: Όμως κι εσύ παρασέρνεις μικρά παιδιά.. :ranting3: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Να βαλεις και μερικα κοκαλα... ...ιδικα στην μασκα ή οπου αλλου... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Να βαλεις και μερικα κοκαλα... ...ιδικα στην μασκα ή οπου αλλου... Καλη ιδέα.. Σήμερα έφαγα κοτόπουλο και μπορώ να κρατήσω τα κόκκαλα, Σπύρο. Η αν προτιμάς, κάνουμε κι επίθεση στο κοντινότερο ... νεκροταφείο :) Σόρρυ, Νϊκο... προσπάθησα πολύ αλλά δεν κατάφερα να αντισταθώ στην παραπανω εξυπνάδα ;) Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
αθανασιος κροκιδης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Πρέπει ν βρεθούμε εμείς......... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Πρέπει ν βρεθούμε εμείς......... Αθανάσιε, αν αναφέρεσαι σε μένα, συμφωνω... Κι αν μας πιάσει η γυναίκα σου, της πετάς την γνωστή ατάκα: Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις... Στο είπα... Πιάνει παντού :D Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 (επεξεργάστηκε) Να βαλεις και μερικα κοκαλα....ιδικα στην μασκα ή οπου αλλου... Καλη ιδέα.. Σήμερα έφαγα κοτόπουλο και μπορώ να κρατήσω τα κόκκαλα, Σπύρο. Η αν προτιμάς, κάνουμε κι επίθεση στο κοντινότερο ... νεκροταφείο :) Κοτόπουλου δεν κάνουν είναι μικρούλικα. Από γατί και πάνω. :crazy: Για το νεκροταφείο, έχεις κάποια άκρη...; :emotions33: Πάντως, Σπύρο, για να πω την αλήθεια, στο βίντεο περίμενα καθώς καβαλάς το ... μαύρο πράμα αυτό, ότι θα ξεκίναγες με burn out και χωρίς να σταματήσεις το burn out θα εκκινούσες με σούζα και ότι στην επιστροφή θα μας αφιέρωνες και ένα μεγαλειώδες endo!!!! Ξενέρωσα που δεν έγιναν αυτά :) Το burn out το σκέφτηκα, αλλά είπα μην φάω ό,τι τακούνι έχει απομείνει στο λάστιχο... :D Σούζα αν έκανα θα με μαζεύανε από το λιμάνι... :D :D Endo μόνο με ποδήλατο κάνω... :sign0020: ...πίσω που έβγαλες το φτερο έκοψες το υποπλαίσιο...??? Δεν έχω κόψει τίποτα, απλά έχω ενώσει τα 2 μέρη με μια σωλήνα (με μακρυά βίδα και παξιμάδια, όχι κόλληση). Σκέφτηκα ότι μπορεί να μου τη βαρέσει και να θέλω να το ξανακάνω καγκουρο-εντουρο-κλεφτρονι&τζεντλεμαν μηχανάκι καποια μέρα... :mf_popeanim: Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 30, 2015 από το μέλος elifain Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 .....πολυ καλα εκανες και δεν το πετσοκοψες... ...αν θες κρανιο απο κουνελι εχω να σε στειλω.. Θα προτημουσα ενα μεγαλο κοκαλο πισω απο την σελα και στο μασκακι ενα σχεδιο με χαντρες οπως αυτο που φορουσαν οι Ινδιάνοι... Τα κρανια στο πλαι ειναι πλαστικα...; Αν θες αληθινα να σε στειλω κατσικισια...οχι με κερατα Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SSAV Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 Σπύρο θα σου έδινα τον Μήτσο, αλλά δεν είναι δικός μου. Ανήκει στις κόρες μου και δεν τον δίνουν σε κανέναν. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 Τα κρανια στο πλαι ειναι πλαστικα...; Το IV είναι αληθινό, το είχα βρει σε ένα χωράφι όταν ήμουν μικρός. Το III από ebay, ρέπλικα αλεπούς σε ρητίνη αλλά δεν το καταλαβαίνεις καν, μοιάζει πολύ αληθινό και στην όψη και στην υφή. Σπύρο θα σου έδινα τον Μήτσο, αλλά δεν είναι δικός μου. Ανήκει στις κόρες μου και δεν τον δίνουν σε κανέναν. Ωραίος ο Μήτσος. Έχω ένα τραγοκέρατο κάπου, θα στο δώσω να το κολλήσεις. :D Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 ...εκεινο το πραμμα που εχεις πανω απο την εξατμηση τι ειναι...; ...οσο το βλεπω τοσο πιο πολλα μπλιμπλικια θα ηθελα πανω... :) Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 ...πλακα πλακα δεν βαζεις και κανα βαλιτσακι απο σφερες, με κανα πενταευρω θα το παρεις απο τα παλιατζιδικα... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 (Οι παλιές φωτό δεν φαίνονται γαμώτη..) Τελικά είναι XLR250R του '95, κι όχι XR250R! Το νέο του όνομα είναι War-Βoy! Τώρα που κόντινα την εξάτμιση, ο τρόμος τον γιαγιάδων είναι περισσότερο εμφανής... 5 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Αυθεντική κόλληση ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος! 5 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Κι ενταξει οι παλιες φωτο... Οι καινουριες γιατι φαινονται..??? 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mikezante Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Εξατμιση αλλαξες;; Θα σε ακουω ή θα σε ψαχνω στον καθρεπτη μου παλι;; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2016 Την έκοψα, αφαίρεσα ένα κομμάτι και την ξανακόλλησα! Ούτε τώρα κάνει πολύ θόρυβο, αλλά τα xlr με το μαμά σετάρισμα εξάτμισης-φίλτρου αέρα-καρμπυρατέρ είναι ψιλοαθάνατα!... ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts