andrew Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2024 Καλώς ήρθες Lexar στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lexar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2024 Καλησπέρα σας όλους και χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας! Πρόσφατα νέος κάτοχος Royal Enfield Hunter 350 μετάβαση από Virago 250. Ήξερα τι ήθελα και έχω ως τώρα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Ελπίζω να μπορέσω να συμμετέχω σε εκδρομές όταν τις οργανώσετε. Tip1: Ο Περικλής είναι ο καλύτερος μάστορας που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Tip2: Το μόνο αρνητικό που έχει η μηχανή είναι οι καθρέφτες που τους άλλαξα την δεύτερη μέρα. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2024 και ανέβασε μας και καμια φωτο να την δούμε Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lexar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2024 Ορίστε και η κούκλα! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Antonis Avgoullas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2024 Καλώς ήρθες φίλε ! Συνεχώς οργανώνονται πραγματάκια, οπότε με το καλό να τα πούμε και από κοντά ! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts