Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Ημιμόνιμο παρκάρισμα της Μαυρούκας μου (αγορα scooter)

Recommended Posts

Χαιρετώ άπαντες.

Ο γιος μεγάλωσε και πλέον επιβαρύνει ιδιαίτερα τις custom μεγενθυμένες βάσεις του πίσω φτερού με κίνδυνο να τις στραβώσει. Τρεμω να πεσω σε λακκουβα.

Βρηκα την αιτια να παροπλήσω λίγω τη Μαυρούκα μου (Bullet 500 του 2003) και να αγορασω ενα σκουτερ για την καθημερινη χρηση.

Ο προορισμος της ηταν ουτως ή αλλως να βγαινει τις κυριακατικες λιακαδες, αλλα τα εφερε η ζωη να παει για βρουβες το προηγουμενο typhoon 125  και να την οδηγω καθε μερα στο σπιτι- δουλεια- σχολειο και αναποδα. Γυρω στα 10-12 χιλιομετρα. Να βγαλω επιτελους και τη δευτερη σελα που απεχθανομαι και να την ξανακανω κουκλίτσα μονοσελη και χοντροκώλα.

Θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα σκουτερ 125-200 cc, αναμεσα στα:

SYM - Symphony (καινουριο)

Kymco - Agility (καινουριο)

Honda - SH150 (μεταχειρισμενο)

Τα λεφτα που διαθετω ειναι στα 2000 και κατι για τα καινουργια. Αν εχετε αλλη προταση παρακαλω μου τη λετε.

Το σκεπτικο μου ειναι πως δεν με νοιαζουν οι επιδοσεις και η οικονομια (εχω πιασει τον βενζινά γκόμενο με τη Μαυρούκα αλλα κυριως με το σκαραβαιο που βγαζει εκατο χιλιομετρα με 30 ευρω). Οσα και να καψει το σκουτερ θα μου φανουν αερας.

Με νοιαζει να μη χαλαει συχνα, και να εχει σερβις και ανταλλακτικα φτηνα. Ξερω πως το SH ειναι σκυλι γιαπωνεζικο, αλλα στα συγκεκριμενα λεφτα οσα βρισκω ειναι πανω απο 50.000 χιλιομετρα και εμαθα πως τα ανταλλακτικα, οι πλεξουδες και τα πηνια του Σαρακακη γδερνουν. Ενα αλλο κακο ειναι πως δεν θελω να μπλεξω με ιδιωτες και επισκεψεις τεχνικου για δοκιμη, αρα το μεταχειρισμενο SH μαλλον το βαζω τελευταιο ως επιλογη. Ειναι καλύτερο στα παραπανω το Agility ή το Symphony; Ειδα πως υπαρχει το Symphony SR 125 με τιμη 2250 Ευρω ενω και το 200 παει λιγω πιο πανω απο 2500.  Αξιζει τον κοπο το 125 ή να παω για παραπανω. Τα κιλα μου ειναι 120. Και θα καθεται και ενα παιδι 70 κιλων.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους