Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Meteor 350

Γενικά & Τεχνικά Θέματα σχετικά με την Meteor

1. Started by giorgos56,

είμαι νέος ιδιοκτήτης 1 εβδομάδας παρατήρησα σχετικά με την κατανάλωση η εβδόμη μπάρα της βενζίνης κατέβηκε στα 108 χλμ είναι φυσιολογικό έχω ελαφρύ χέρι;

• 1 απάντηση
    • 222 εμφανίσεις
    • 1 follower
  2. Started by kostas_fas,

Καλησπερα σας, Πρόσφατα απεκτησα ενα meteor 350. Θα ηθελα να ρωτησω, στο πρωτο σερβις που πλησιαζει, αξιζει να μιλησω με τον μηχανικο και να του πω να βαλουμε το εξης φιλτρο αερος: Royal Enfield Meteor 350 (21-24) DNA Air Filter R-RE35N21-01? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

• 2 απαντήσεις
    • 435 εμφανίσεις
  3. Started by ΜΑΡΙΟΣ,

Καλησπέρα σε όλους. Ως κάτοχος του meteor 350, είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσω διακοπές σε νησί με τη μηχανή και συγκεκριμένα στην Αμοργό. Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω, είτε όσους έχουν πάει με Enfield στο συγκεκριμένο νησί είτε και γενικότερα με μηχανή ποια είναι η κατάσταση στους δρόμους. Δηλαδή στην πλειοψηφία των διαδρομών στο νησί, εκτός από τις διαδρομές που συνδέουν τις τρεις μεγάλες περιοχές του νησιού ( Αιγιάλη, Κατάπολα και Χώρα) που από ότι είδα είναι μια χαρά, για όλες τις υπόλοιπες περιοχές και διαδρομές έχει κανείς εικόνα??

• 0 απαντήσεις
    • 221 εμφανίσεις
  4. Started by kimon delios,

Μετά από 6 εβδομάδες κατοχής και 2000 km μπορώ να πω τις εντυπώσεις μου. Για όσους δεν με γνωρίζουν είχα στη κατοχή μου 15+χρόνια Bullet 500 2007 με το οποίο έκανα 41.000km και μου προσέφερε απίστευτη κλασσική οδηγική ευχαρίστηση το οποίο κοινουσα σχεδόν καθημερινά. Τον Μάη αγόρασα το Meteor από τον PETSAS (άψογη εξυπηρέτηση) έχοντας αποφασίσει να κρατήσω και το Bullet το οποίο πουλήθηκε στα μέσα του μήνα με κρύα καρδιά γιατί μου έγινε συμφέρουσα οικονομική πρόταση. Το λέω αυτό γιατί αν είχα πουλήσει το Bullet πριν την αγορά του Meteor θα είχα πάρει το classic εμπας περίπτωση τυχερά είναι αυτά. Ας έρθουμε στο Meteor στα 550km έκανα το πρώτο σέρβις έγινε στο PETSAS μηχανι…

• Τέλειο
      • Μου Αρέσει
    • 5 απαντήσεις
    • 1k εμφανίσεις
  5. Started by Nikoss Rocket,

Το παραπάνω μήνυμα το πηρα από ένα υποψήφιο αγοραστή , τον παρότρυνα να μιλήσει με την αντιπροσωπεία , πράγμα που έκανε και όντως επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα. Θα ήθελα να ήξερα εάν είναι κανεις ενήμερος αν αυτή η πρωτοβουλία είναι από την μαμα αντιπροσωπεία

• Ευχαριστώ
      • Μου Αρέσει
    • 1 απάντηση
    • 604 εμφανίσεις
  6. Started by ΜΑΡΙΟΣ,

Καλησπέρα σε όλους. Ειλικρινά δεν περίμενα να γράψω ξανά τόσο νωρίς στο forum και ειδικά για περίπτωση προβλήματος που εμφανίστηκε μόλις 3 ημέρες αφότου αγόρασα την πρώτη μου καινούργια μηχανή και συγκεκριμένα την METEOR 350 FIREBALL. Εχθές 7/8/2022 έκανα την πρώτη μου μεγάλη διαδρομή και στην επιστροφή για το σπίτι άναψε το πορτοκαλί λαμπάκι του κινητήρα. Μέχρι να φτάσω σπίτι έκανα μερικά χιλιόμετρα με αναμμένο το λαμπάκι χωρίς να παρατηρήσω κάποια άλλο πρόβλημα. Αφότου έφτασα την άφησα να κρυώσει και μετά από ώρα την ξαναπήρα κάνοντας μία μικρή απόσταση για να δω αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα σε ταχύτητες, θόρυβο ή οτιδήποτε που μπορεί να μοιάζ…

• Μου Αρέσει
      • Ευχαριστώ
    • 9 απαντήσεις
    • 4,3k εμφανίσεις
    • 1 follower

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.